ΣΤΙΛ FASHION NEWS

Migato S/S 15: “Tales of an Eternal Summer”


17 Μαρτίου 2015

4-MIGATO-SS-15_EVENT-31.jpg

Σε μια ατμόσφαιρα αιώνιου καλοκαιριού, πλήθος εκλεκτών καλεσμένων τίμησαν με την παρουσία τους την εκδήλωση για το launch της νέας καμπάνιας και συλλογής MIGATO για την Άνοιξη/Καλοκαίρι 2015 που πραγματοποιήθηκε στις 10 Μαρτίου στο Tin Pan Alley.

Στη βραδιά έδωσαν το παρών εκπρόσωποι από το χώρο των Μ.Μ.Ε, bloggers κι επώνυμες παρουσίες, ανάμεσά τους οι: Κατερίνα Στικούδη, Μπέττυ Μαγγίρα, Ελευθερία Ελευθερίου, Τζένη Θεωνά, Μάνος Ιωάννου, Μαρία Κορινθίου & Γιάννης Αϊβάζης, Έλενα Παπαβασιλείου, Δημήτρης Αλεξάνδρου, Μαρία Λουίζα Βούρου.

21- Ελευθερία Ελευθερίου

Οι καλεσμένοι είδαν πρώτοι από κοντά τα νέα σχέδια παπουτσιών κι αξεσουάρ της MIGATO, μοιράστηκαν το προσωπικό τους fashion statement σε έναν ειδικά διαμορφωμένο πίνακα και απόλαυσαν ένα μοναδικό unplugged live από το συγκρότημα «Penny & The Swingin' Cats» στο κλείσιμο της βραδιάς.

1- MIGATO BOARD Η νέα συλλογή της MIGATO, ανανεωμένη και πάντα σύμφωνα με τις τάσεις της μόδας, υπόσχεται να συντροφεύσει όλες μας τις στιγμές, δημιουργώντας all day looks για γυναίκες και άντρες, με casual και dress υποδήματα, αλλά και μεγάλη ποικιλία σε αξεσουάρ, όπως τσάντες, ζώνες, πορτοφόλια και κολιέ. Παράλληλα, παρουσιάστηκε και η νέα καλοκαιρινή φωτογράφηση της MIGATO με τίτλο «Tales of an Eternal Summer», με το χαρακτηριστικό clean & fresh ύφος που χαρίζει το δυνατό μεσογειακό φως.

2 -MIGATO SS 15_EVENT 1

4- MIGATO SS 15_EVENT 3

5- MIGATO SS 15_EVENT 4

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.