ΣΤΙΛ FASHION NEWS

Άνοιξη/Καλοκαίρι 2015: Η πιο όμορφη εποχή του χρόνου για τα εσώρουχα Triumph


6 Απριλίου 2015

PicMonkey-Collage12.jpg

Όταν οι σχεδιαστές μιλούν για έμπνευση και δημιουργία, έχουν πάντα στο μυαλό τους ένα ανοιξιάτικο σκηνικό, με παστέλ αποχρώσεις και ανθισμένο τοπίο.

Η εποχή αυτή έφτασε…

Οι «Makers» της Triumph πιστεύουν επίσης ότι πίσω από κάθε γυναίκα υπάρχει μια θεά και ξεδιπλώνουν το ταλέντο τους, παρουσιάζοντας μια συλλογή γεμάτη χρώμα, sexy δαντέλες, floral σχέδια και sexy κοψίματα.

Κάθε εφαρμογή της νέας συλλογής αναδεικνύει τα καλύτερα χαρακτηριστικά της, έχοντας ως πεποίθηση ότι κάθε γυναίκα είναι μοναδική με τον δικό της ιδιαίτερο τρόπο. Βέβαια, δε λείπουν ποτέ τα styles που σμιλεύουν διακριτικά τη σιλουέτα (shapewear), όπως και οι καινοτομίες που ήρθαν για να αλλάξουν όλα τα δεδομένα στην άνεση και την τέλεια εφαρμογή.

Το Magic Wire η μπανέλα σιλικόνης ενσωματωμένη στο σουτιέν, παρέχοντας όλη τη στήριξη μίας μεταλλικής μπανέλας, αλλά και την άνεση που νιώθετε χωρίς αυτή, εδραιώνεται και στην καλοκαιρινή collection. Ενσωματώνεται σε ακόμα περισσότερα styles, όπως σε push up σουτιέν ή strapless, κοψίματα απαραίτητα για τα καλοκαιρινά σας ντυσίματα, ώστε να μπορείτε να συνδυάσετε τα αγαπημένα σας εσώρουχα με την απόλυτη άνεση.

Τα εσώρουχά Triumph είναι σχεδιασμένα με ιδιαίτερη αγάπη στη λεπτομέρεια, εμπνευσμένα από το σεβασμό και την αφοσίωση στη γυναικεία θηλυκότητα και άψογα φτιαγμένα ώστε να ικανοποιούν τη γυναίκα του σήμερα…

Οι δημιουργοί του διάσημου lingerie brand κατανοούν απόλυτα την τέχνη τους και αυτό τους κάνει πραγματικούς “Makers of Lingerie”.

[gallery-438959]