ΣΤΙΛ FASHION NEWS

Μία ανοιξιάτικη βόλτα στη Βερόνα παρέα με την Calzedonia!


20 Απριλίου 2015

14April-DV2_02611.jpg

Για το Summer #CalzedoniaShow  2015 που πραγματοποιήθηκε στην πανέμορφη, ιταλική πόλη.

Είχα τη χαρά να λάβω την πρόσκληση από τον όμιλο Calin Group - της εταιρείας της Calzedonia στην Ελλάδα- και να ταξιδέψω στη γραφική Βερόνα, την έδρα του brand για να παρακολουθήσω το Calzedonia Summer Show 2015. Όλα ξεκίνησαν την Τετάρτη 15 Απριλίου όταν media και fashion bloggers συγκεντρώθηκαν στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος, έτοιμοι να αναχωρήσουμε για μία από τις πιο όμορφες πόλεις.

Φτάσαμε και νομίζω πως οι φωτογραφίες στην downtown βόλτα μας  αποτελούν τη μεγαλύτερη απόδειξη!

1 2 3 4

Η ώρα είναι 17.00 και πρέπει να αφήσουμε το πανέμορφο κέντρο για να επισκεφτούμε το Fashion Gallery όπου θα δούμε την καινούρια beachwear συλλογή λίγο πριν την απολαύσουμε στην πασαρέλα. Flashy χρώματα για όλα τα γούστα, λουλούδια, prints και αρκετή δόση λάμψης έδωσαν το παρόν στη Mare 2015 collection.

5

 88

 0000

cal

Backstage time! Κατευθυνόμαστε προς τα παρασκήνια γιατί σε λίγη ώρα το show ξεκινάει!

7TP_9751

IMG_0339

8

Πόσο lucky girl ένιωσα για λίγο;

Η ώρα είναι 19.30 και το #CLZ show ξεκίνησε! Οφείλω να ομολογήσω πως ήταν ένα από τα πιο ανεβαστικά fashion shows που έχω παρακολουθήσει. Με φανερή party διάθεση, πανέμορφα και καλλίγραμμα μοντέλα ανέβασαν τον παλμό στην πασαρέλα όπου θύμιζε ένα ειδυλλιακό εξωτικό σκηνικό! Η δυνατή μουσική και τα ουρλιαχτά από το ενθουσιασμένο κοινό είναι οι ήχοι που μου έχουν μείνει ως και σήμερα στη μνήμη.

Calzedonia (Ph.Daniele Venturelli)

Calzedonia (Ph.Daniele Venturelli)

Calzedonia (Ph.Daniele Venturelli)

Το Calzedonia Summer Show 2015 τελείωσε κι ένα after-show dinner γεμάτο ιταλικές γεύσεις ήταν ο καλύτερος τρόπος για να αποχαιρετήσουμε την όμορφη Βερόνα και να επιστρέψουμε στην Αθήνα με τις καλύτερες εντυπώσεις. Να μην ξεχάσω να σημειώσω πως το άφθονο γέλιο με όλη την Calin παρέα ήταν η καλύτερη συντροφιά μας σε όλο το ταξίδι.

[gallery-442370] Πάρτε μία γεύση για να νιώσετε τον παλμό του fabulous #CalzedoniaShow:

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.