ΣΤΙΛ FASHION NEWS

MadWalk 2015: Η σειρά 5226 CeliaKritharioti με τους Boys and Noise


4 Μαΐου 2015

CATWALK-5226-CELIA-KRITHARIOTI-2.jpg

Το MadWalk, ο αγαπημένος πλέον θεσμός που αποθεώνει την ελληνική  μόδα και τη μουσική πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη, 29 Απριλίου, στο Κτίριο 56 του Κέντρο Πολιτισμού “Ελληνικός Κόσμος”. Η Σίλια Κριθαριώτη συμμετείχε για τέταρτη φορά κι εφέτος παρουσίασε την σειρά prêt a porter 5226. Στη σκηνή, 34 νέα κορίτσια, οι Debutantes της Σίλιας Κριθαριώτη, περπάτησαν για πρώτη φορά υπό τους ήχους των Boys and Noise, του αγαπημένου γκρουπ και του Mike.

CATWALK 5226 CELIA KRITHARIOTI

Με αφορμή το opening του πρώτου 5226 Store στο Golden Hall, η σχεδιάστρια αποφάσισε να σχεδιάσει μια συλλογή 5226 ειδικά για το MadWalk 2015. Το μαύρο και το χρυσό κυριαρχούσε: little black dresses με cut outs και χρυσά στοιχεία, jumpsuits και μίνι φόρμες, παντελόνες και shorts πρωταγωνίστησαν στο catwalk. Η δροσιά και η φρεσκάδα της νέας γενιάς έκλεψε τις εντυπώσεις των παρευρισκόμενων.

CATWALK 5226 CELIA KRITHARIOTI 1

CATWALK 5226 CELIA KRITHARIOTI 2

Το σόου της Σίλιας Κριθαριώτη ολοκληρώθηκε με την εμφάνιση της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου με χρυσή ολοκέντητη στο χέρι με πολύτιμους λίθους δημιουργία Celia Kritharioti Haute Couture.  Στο catwalk τη συνόδευσαν επτά παρανυφάκια με χρυσά φορεματάκια, ειδικά σχεδιασμένα για τη «χρυσή»  εμφάνιση.

IMG_0101

Η παρουσιάστρια της λαμπερής βραδιάς ήταν η Κάτια Ζυγούλη, η οποία επέλεξε σε μια από τις εμφανίσεις της Celia Kritharioti Haute Couture δημιουργία από μαργαριτάρια.

IMG_0103

Το make up των Debutantes επιμελήθηκε ο Αχιλλέας Χαρίτος με προϊόντα Mac Cosmetics, το hair styling έγινε με προϊόντα L’ Oreal Professionel. Την εμφάνιση των Boys and Noise και του Mike με 5226 Homme επιμελήθηκε ο Νίκος Κριθαριώτης.

More info: Τη συλλογή 5226 που παρουσιάστηκε στο MadWalk 2015 θα τη βρείτε στο 5226 Store στο Golden Hall: Λ. Κηφισίας 37Α, Μαρούσι.

www.celiakritharioti.gr,  www.facebook.com/5226CK,  instagram: celiakritharioti

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.