ΣΤΙΛ FASHION NEWS

Olivia Palermo & Johannes Huebl: Guest editors για τις Sportswear συλλογές SS15 του Tommy Hilfiger


15 Μαΐου 2015

TH-SS15-_-Olivia-Palermo-Johannes-Huebl-_-May-Picks1.jpg

Το δυναμικό ζευγάρι της μόδας Olivia Palermo & Johannes Huebl θα παρουσιάσει τα δικά του must-have κομμάτια από τις συλλογές Tommy Hilfiger Summer 2015 στο tommy.com και στα Tommy Hilfiger stores.

Το Tommy Hilfiger Group είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει ότι συνεργάζεται με το Αμερικανικό street style icon Olivia Palermo και τον σύζυγό της, το μοντέλο Johannes Huebl, για το καλοκαίρι του 2015. Το νεόνυμφο ζευγάρι θα μπει στον ρόλο του Guest Editor για την αντρική και γυναικεία συλλογή Tommy Hilfiger Summer 2015 αντίστοιχα. Τα αγαπημένα τους κομμάτια και αποκλειστικό περιεχόμενο θα παρουσιαστούν σε επιλεγμένα Tommy Hilfiger καταστήματα στην Ευρώπη, τη Βόρεια Αμερική, την Λατινική Αμερική και την Ασία.

Η Olivia Palermo και ο Johannes Huebl έχουν διαλέξει οι ίδιοι τα must-have Tommy Hilfiger κομμάτια για την σεζόν – από το σοφιστικέ καλοκαιρινό ύφος μέχρι το στιλ που μας συνδέει με την παραλία. Ως guest editors, συνοδεύουν τα αγαπημένα τους looks με styling tips και αποκλειστικό backstage υλικό από την φωτογράφηση μόδας που πραγματοποιήθηκε στη Νέα Υόρκη. Η ενέργεια λανσάρεται στις 7 Μαΐου και θα αποκαλύπτουν τα βασικά του στυλ τους στα καταστήματα Tommy Hilfiger κάθε μήνα μέχρι τον Ιούλιο του 2015.

Olivia's Picks

222

TH SS15 _ Olivia Palermo (1)

Johannes's Picks

11

TH SS15 _ Johannes Huebl _ May Picks (4)

TH SS15 _ Johannes Huebl _ May Picks (3)

«Είναι πάντα μία εμπνευσμένη διαδικασία να συνεργάζεσαι με ανθρώπους που επηρεάζουν την μόδα, τόσο η Olivia όσο και ο Johannes έφεραν την φοβερή ενέργεια τους καθώς και την μοναδική trend – setting ματιά τους στην συλλογές μου για το καλοκαίρι του 2015», δήλωσε ο Tommy Hilfiger. «Δεν φοβούνται να πειραματιστούν και να αναμείξουν το κλασικό με μία μοντέρνα πινελιά. Ανυπομονούμε να μοιραστούμε τις εσωτερικές τους απόψεις με τους καταναλωτές μας σε παγκόσμιο επίπεδο».

«Ο Johannes και εγώ είμαστε ενθουσιασμένοι και αισθανόμαστε ιδιαίτερη τιμή του ότι δουλεύουμε με τον Tommy, έναν από τους πιο διάσημους Αμερικανούς σχεδιαστές», δήλωσε η Olivia Palermo. «Έχουμε και οι δύο αγαπήσει το signature Tommy Hilfiger style – ξέρει πως να εμποτίζει στο κλασικό μία αίσθηση μοντέρνου χαλαρού και αυτή την άψογη preppy πινελιά. Είμαστε περήφανοι για αυτή την συνεργασία και την ευκαιρία να συνδυάσουμε τα διάσημα σχέδια του Tommy με το δικό μας twist».

TH SS15 _ Johannes Huebl _ May Picks (1)

TH SS15 _ Olivia Palermo (2)

TH SS15 _ Olivia Palermo + Johannes Huebl _ May Picks

Το λανσάρισμα της ενέργειας με την Olivia Palermo και τον Johannes Huebl ως guest editors καθώς και ειδικό φωτογραφικό υλικό θα διοχετευτεί σε παγκόσμιο επίπεδο μέσα από τα κανάλια social media του Tommy Hilfiger. Οι φίλοι και οι ακόλουθοι καλούνται να συμμετέχουν στην συζήτηση χρησιμοποιώντας #TommyHilfiger στο Facebook, το Twitter και το Instagram.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.