ΣΤΙΛ FASHION NEWS

The KNLs: ένα ελληνικό brand που υπογράφει η Δανάη & η Μαρία


19 Μαΐου 2015

Recently-Updated29.jpg

Τα The KNLs είναι ένα ελληνικό σχεδιαστικό brand το οποίο υπογράφουν η Δανάη και η Μαρία και έκανε την εμφάνισή του στο χώρο της μόδας την Άνοιξη του 2013 λανσάροντας την πρώτη τους συλλογή.

Συνδυάζοντας σπουδές και επαγγελματική εμπειρία, με τη Μαρία να έχει σπουδάσει στο πανεπιστήμιο του Warwick και να έχει εργαστεί σε μεγάλες εταιρείες όπως το Attica και ο ANT1 και τη Δανάη με σπουδές Χρηματοοικονομικά στο πανεπιστήμιο της Ουτρέχτης και ενασχόληση με το σχέδιο μόδας, δημιούργησαν την Άνοιξη του 2013 το fashion designer brand The KNLs, λανσάροντας την πρώτη τους συλλογή.

web size 21002

Από την πρώτη στιγμή έκαναν δυναμική εμφάνιση στην αγορά με έντονη παρουσία στις πιο high-end fashion boutiques σε ολόκληρη την Ελλάδα. Η νέα τους συλλογή SS 2015 θα βρίσκεται σε boutiques στο Παρίσι, στη Ρώμη αλλά και στο Λίβανo.

Δίνοντας έμφαση στην δημιουργία πρωτότυπων σχεδίων με καθαρές γραμμές, οι συλλογές κατασκευάζονται αποκλειστικά και μόνο στην Ελλάδα σε πρότυπα εξωτερικού, χρησιμοποιώντας υλικά από κάθε μέρος του κόσμου και χαρακτηρίζονται από τον Δυναμισμό, την Ευρηματικότητα και την Υψηλή Αισθητική τους.

Recently Updated30

Ο σχεδιασμός digital printing αποτελεί πρόκληση για κάθε συλλογή the KNLs, καθώς ζωγραφίσουν-υπογράφουν τα δικά τους μοναδικά υφάσματα, δίνοντας το στίγμα τους. Για φέτος SS’15 η Συλλογή έχει το θέμα Sel{fish} και έχει υπέροχα ζωγραφισμένα και τυπωμένα σχέδια με ψάρια Koi σε μια πιο σουρεάλ απεικόνιση σε συνδυασμό με υφάσματα όπως βαμβάκι, μετάξι και λινό.

E-shop: www.theknls.com Social media: Facebook, Instagram, Pinterest

Τα The KNLs θα βρείτε και στο Women in Action @ Balux Prive (Αστέρας Γλυφάδας), 7.6.2015, 12:00 – 00:00.

Facebook_coverNEW

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.