ΣΤΙΛ FASHION NEWS

5 βραβεία στα Digital Media Awards απέσπασε η Koolworks S.A.


5 Ιουνίου 2015

j4.jpg

Είμαστε πολύ χαρούμενοι και ιδιαίτερα περήφανοι για την βράβευση του Jenny.gr & του Hope Magazine στα Dime Awards '15.

Η εταιρία μας, KOOLWORKS S.A. απέσπασε συνολικά 5 βραβεία στα "Digital Media Awards", που διοργανώθηκαν για 2η φορά, υπό την αιγίδα του περιοδικού "Marketing Week" της "Boussias Communications".

Πέραν του Jenny.gr & του Hope Magazine, δύο χρυσά βραβεία απέσπασε και το νέο μέλος της εταιρίας το Toratora.gr.

Πιο αναλυτικά: 4 Χρυσά Βραβεία, 1 Ασημένιο

JENNY.GR: GOLD στην κατηγορία Best Vertical/Thematic Sites/ ΜΟΔΑ -ΟΜΟΡΦΙΑ JENNY.GR: SILVER στην κατηγορία Best HomePage HOPE: GOLD στην κατηγορία Best Tablet Edition

TORATORA.GR: GOLD στην κατηγορία Best New Entry/Lifestyle TORATORA.GR: GOLD στην κατηγορία Best Column για τον Πέτρο Κωστόπουλο και την στήλη του Daily Post.

IMG_2202

Το Balux Prive, ο χώρος που έλαβαν μέρος τα βραβεία ήταν κατάμεστο από υψηλόβαθμα στελέχη του διαδικτυακού τύπου και της digital αγοράς. Χειροκροτηθήκαμε αλλά και χειροκροτήσαμε επιβραβεύοντας τις προσπάθειες όλων σε ένα ευχάριστο κλίμα, αφήνοντας ο καθένας με τον τρόπο του μια υπόσχεση για την επόμενη χρονιά: περισσότερη δουλειά και υψηλότεροι στόχοι!

Τα βραβεία ανήκουν στις ομάδες που έχουν δουλέψει σκληρά για τα projects και πρωτίστως σε όλους εσάς που μας στηρίζετε και δείχνετε την αγάπη σας. Συγχαρητήρια σε όλους! digital_media_awards_2015_01

p.s. Μια υπόσχεση: "Την επόμενη χρονιά θα συνεχίσουμε να αναζητούμε ότι καλύτερο, να εξελισσόμαστε, να θέτουμε υψηλούς στόχους και φυσικά να βελτιώνουμε την αισθητική μας, κατακτώντας ακόμα περισσότερα βραβεία!"

4a

GOLD στην κατηγορία Best Column για τον Πέτρο Κωστόπουλο και την στήλη του Daily Post.

CaptureDime Awards '15

Capture4

ToraTora.gr Team

j4

Jenny.gr Team

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.