ΣΤΙΛ FASHION NEWS

Η Vogue προτείνει τρόπους για την υποστήριξη της Ελλάδας


9 Ιουλίου 2015

holding-greece-1.jpg

Παροτρύνει τον κόσμο να τιμήσει τα ελληνικά προϊόντα τόσο στην ντουλάπα όσο και στη κουζίνα του!

Η αμερικάνικη Vogue συνεχίζοντας τη συμπαράσταση που έχει λάβει η χώρα μας τις τελευταίες μέρες από το εξωτερικό, δημοσίευσε ένα άρθρο με το οποίο παροτρύνει τον κόσμο να υποστηρίξει την ελληνική οικονομία αγοράζοντας προϊόντα που παράγει η χώρα μας συμπεριλαμβάνοντας και τον τομέα της μόδας. Για την ακρίβεια το άρθρο αναφέρει πως καθώς η Ελλάδα ταλαντεύεται στο χείλος της οικονομικής καταστροφής, ένας τρόπος για να τη στηρίξουν οι πολίτες του κόσμου είναι να επενδύσουν στην εγχώρια βιομηχανία, στην ελληνική μόδα, στα ελληνικά τρόφιμα, στα ελληνικά κοσμήματα. Χρησιμοποιεί μάλιστα ως παράδειγμα την πρωτοφανή καμπάνια του 29χρονου Thom Feeney στο Indiegogo για χρηματοδότηση της Ελλάδας. Σε εννέα ημέρες, από την εκστρατεία είχαν μαζευτεί περίπου € 2.000.000, αλλά με 13 ώρες να απομένουν δεν έγινε εφικτός ο στόχος του € 1.600.000.000, υπογραμμίζοντας ωστόσο την επιθυμία του κόσμου να συμβάλει με κάθε δυνατό τρόπο.

Αυτά είναι μερικά από τα ελληνικά προϊόντα που προτείνει η διαδικτυακή Vogue Us -από gladiator σανδάλια μέχρι την ελληνική φέτα-:

[gallery-462967] Πηγή: Vogue.com

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.