ΣΤΙΛ FASHION NEWS

Η νέα συλλογή της Pandora συμπληρώνει τις τάσεις της σεζόν


16 Οκτωβρίου 2015

AU15_model_yellow_rgb.jpg

Με τις τάσεις της σεζόν να απλώνονται σε μια μεγάλη γκάμα στυλ, οι δημιουργίες της PANDORA είναι η ιδανική πρόταση για να συμπληρώσετε τη κάθε σας εμφάνιση. Το ανδρόγυνο look, οι ρομαντικές δαντέλες και οι αναφορές σε περασμένες δεκαετίες είναι μόνο κάποια από τα trends που μπορούν να δανειστούν τη λάμψη των κοσμημάτων της συλλογής Magnificent Kingdom. Συνδυάστε βραχιόλια, σύμβολα, σκουλαρίκια, δαχτυλίδια και κολιέ από μασίφ ασήμι και χρυσό 14Κ και εντάξτε τα statement pieces στη γκαρνταρόμπα σας.

Η νέα συλλογή της PANDORA κερδίζει τις εντυπώσεις με τις θεματικές ενότητες Majestic KingdomMagnificent Feathers, Luminous Leaves και Timeless Elegance, όπου οι λαμπερές πέτρες και τα πολύτιμα μέταλλα συνδυάζονται με περίτεχνες χειροποίητες λεπτομέρειες!

Περισσότερες πληροφορίες για την πλούσια συλλογή κοσμημάτων PANDORA θα βρείτε στο www.pandora.net και στη σελίδα PANDORA Greece στο Facebook www.facebook.com/PandoraGreece, ή για τις online αγορές σας στο www.pandorashop.gr.

[gallery-497157]

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.