ΣΤΙΛ FASHION NEWS

Η 30η επέτειος του brand Tommy Hilfiger


23 Νοεμβρίου 2015

4_justine-skye.jpg

To Tommy Hilfiger group, το οποίο ανήκει στην PVH Corp., ανακοινώνει ότι ο Tommy Hilfiger γιόρτασε την έναρξη δύο νέων καταστημάτων του brand στο Σάο Πάολο της Βραζιλίας με μία κεκλεισμένων των θυρών red carpet εκδήλωση γεμάτη stars στο Casa Fares στις 10 Νοεμβρίου 2015.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν ο Tommy και η Dee Hilfiger μαζί με celebrities συμπεριλαμβανομένου του μοντέλου Hailey Baldwin και της μουσικού Justine Skye, καθώς και Βραζιλιάνοι VIPs και influencers.

Η επίσκεψη του Tommy Hilfiger στην Βραζιλία είναι το αποκορύφωμα του ετήσιου προγράμματος ειδικών ενεργειών προς τιμή της 30ης επετείου του brand, το οποίο περιλάμβανε εκδηλώσεις στη Νέα Υόρκη, το Παρίσι και το Πεκίνο, μεταξύ άλλων πόλεων.

«Είμαι ενθουσιασμένος που βρίσκομαι στο Σάο Πάολο, για την έναρξη των 2 νέων Tommy Hilfiger Stores, που αποτέλει και τον τελευταίο σταθμό αυτής της παγκόσμιας περιοδείας για την 30η επέτειο του brand», δήλωσε ο Tommy Hilfiger. «Καθώς γιορτάζουμε αυτή την επέτειο ορόσημο και αναλογίζομαι την καριέρα μου, θυμάμαι τι απίστευτο ταξίδι που κάναμε όλα αυτά τα τελευταία 30 χρόνια. Από την πρώτη μου συλλογή το 1985, είχα την τύχη να περιβάλλομαι από σπουδαίους φίλους και συνεργάτες που με στήριξαν και με ενέπνευσαν όλα αυτά τα χρόνια».

Η εκδήλωση έγινε στον χώρο μίας σύγχρονης gallery που μεταμορφώθηκε σε ένα οικίο lounge με κατά παραγγελία διακόσμηση που περιελάμβανε υπερμεγέθη λευκά μπαλόνια και vintage αναμνηστικά Rolls Royce από την διαφημιστική καμπάνια Spring 2015 I DO HILFIGER, καθώς και LED οθόνες που παρουσίαζαν εικόνες από τις πιο χαρακτηριστικές στιγμές του brand τα τελευταία 30 χρόνια. Οι καλεσμένοι απόλαυσαν signature cocktails και τράβηξαν snapped photos μπροστά σε ένα λουλουδένιο τοίχο κάτω από τους ήχους των μουσικών επιλογών της τοπικής DJ Luisa Viscardi και της μουσικού Justine Skye. Μετά το cocktail, οι παρευρισκόμενοι προσκλήθηκαν στο χαμηλότερο σημείο του χώρου για ένα ατελείωτο after party με τον αγαπημένο DJ της πόλης του Σάο Πάολο Igor Cunha.

Οι εκδηλώσεις γιόρτασαν την έναρξη του νεόδμητου Tommy Hilfiger καταστήματος στην αριστοκρατική Rua Oscar Freire καθώς και του νέου καταστήματος στο εμπορικό κέντρο JK Iguatemi. Τα δύο αυτά καταστήματα είναι η τελευταία προσθήκη στο αναπτυσσόμενο portfolio με πάνω από 30 Tommy Hilfiger σημεία στην χώρα.

Οι φίλοι και οι followers του Tommy Hilfiger καλούνται να συμμετάσχουν στην συζήτηση στα social media χρησιμοποιώντας το hashtag #TommyBrasil στο Facebook, Twitter και Instagram.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.