ΣΤΙΛ FASHION NEWS

Η συλλογή Funky Buddha για το Φθινόπωρο/Χειμώνα 2015


19 Νοεμβρίου 2015

ktx-live-final-out-03.jpg

Με μια μοντέρνα και σοφιστικέ ανδρική συλλογή υποδέχεται η Funky Buddha τη νέα σεζόν. Τα πιο επίσημα κομμάτια αναμειγνύονται με υφάσματα όπως το ψαροκόκαλο, με μια πλούσια χρωματική παλέτα σε κερασί, λαχανί και μπλε. Ενώ η casual συλλογή "παίζει" με prints και μοτίβα στα ίδια χρώματα αλλά και σε γκρι, μπλε του ουρανού με τόνους του γκρι μελανζέ και του λευκού.

Η σειρά A/W'15 της Funky Buddha καλύπτει όλες τις ανάγκες του ανδρικού ντυσίματος, από τα καθημερινά μέχρι τα smart casual ρούχα. Ενώ η urban συλλογή δημιουργήθηκε ειδικά για τη μεταβατική περίοδο από το φθινόπωρο στο χειμώνα. Μαλακά υφάσματα από φανέλα σε μουσταρδί, ανθρακί, λουλακί και κόκκινο κάνουν αυτή την καθημερινή συλλογή, πρωταγωνίστρια. Σακάκια Bomber, T-shirts με graphic και statement πουλόβερ ολοκληρώνουν το urban city-boy look.

ktx live final out

Το casual look πάει ένα βήμα πιο πέρα, με τα ελαφριά άνορακ και τα φλάνελ. Τα καρό πουκάμισα κάνουν κοντράστ με τα κλασικά πλεκτά Fair Isle και τις γκρι μελανζέ φανέλες. Όλα αυτά συνδυασμένα με τα απόλυτα χειμωνιάτικα αξεσουάρ, όπως πλεκτά σκουφιά, πλεκτά κασκόλ, και μπότες ως τον αστράγαλο.

ktx live final out

Τέλος, αυτή η εποχή βλέπει τη Funky Buddha να μετατρέπεται σε μια vintage εμπνευσμένη και smart casual προσέγγιση. Τα slim fit συνδυάζονται με κλασικά πουκάμισα, πλεκτά, σακάκια τουίντ και ψαροκόκαλο, μπουφάν και μάλλινά παλτό. Το δερμάτινο μπάικερ και τα καπιτονέ μπουφάν από νάιλον προσθέτουν μια casual πινελιά στο σύνολο αλλά και μια δόση πολυτέλειας.

Η Funky Buddha φρόντισε και τις γυναίκες, σχεδιάζοντας μια μοναδική συλλογή με έμφαση στα πλεκτά και τις ζακέτες, τα νέα high rise τυπωμένα παντελόνια, και μια τεράστια γκάμα από τζιν!

Η Funky Buddha σε προτρέπει να αδράξεις το look και να ζήσεις... OFFLINE!

ktx live final out

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.