ΣΤΙΛ FASHION NEWS

Η APIVITA στολίζει το δέντρο της αγάπης στο THE APIVITA EXPERIENCE STORE


3 Δεκεμβρίου 2015

APIVITA_Final-Logo_larger1.jpg

To Σαββατό στις 5 Δεκεμβρίου ένα διαφορετικό δέντρο θα στολιστεί στην πόλη! Το Σάββατο στις 5 Δεκεμβρίου, στις 12:00, στολίζουμε μαζί με την APIVITA το πιο ξεχωριστό δέντρο των Χριστουγέννων με τα πιο πολύτιμα στολίδια, στο The Apivita Experience Store, που βρίσκεται στο Κολωνάκι (Σόλωνος 6).

APIVITA_Final Logo_larger

Το δέντρο θα γεμίσει με Αγάπη, Προσφορά, Αλληλεγγύη, Ελπίδα, Δημιουργία, Συμπαράσταση, Αγκαλιά και Στοργή. Με κάθε αγορά, ένα μοναδικό στολίδι θα προσφέρεται για τον στολισμό για τη διακόσμηση του καταστήματος.

Κατά τη διάρκεια της εορταστικής περιόδου, δλδ. από 1η Δεκεμβρίου έως και 4 Ιανουαρίου με κάθε αγορά από το The Apivita Experience Store , η Apivita θα προσφέρει 1 ευρώ για τους σκοπούς του ανθρωπιστικού οργανισμού Lifeline Hellas.

H ABY Πριγκίπισσα Αικατερίνη της Σερβίας, ιδρύτρια του Lifeline Hellas μαζί με την κα Νίκη Κουτσιανά, πρόεδρο της Apivita, θα δώσουν το εναρκτήριο λάκτισμα κάνοντας την πρώτη αγορά και βάζοντας στο δέντρο τα πρώτα ιδιαίτερα στολίδια.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.