ΣΤΙΛ FASHION NEWS

Denim, faux δέρμα και γούνα στη νέα συλλογή της Replay


16 Δεκεμβρίου 2015

ReplayFW2015-16_Look-Book_Woman_19-Copy.jpg

Τα jeans έχουν το πρωταγωνιστικό ρόλο στη νέα συλλογή της Replay για τη σεζόν Fall-Winter 2015/16 με στενές γραμμές αλλά και φαρδιά boyfriend. Με μια χρωματική παλέτα που κυμαίνεται από το bleached blue jean μέχρι το μαύρο, τα skinny, boyfit αλλά και bootcut παντελόνια συνδυάζονται με biker jackets, γούνες αλλά και military μπουφάν, όπου πρωταγωνιστεί το λογότυπο του brand.

Η οικολογική συνείδηση της Replay είναι και πάλι εμφανής σε αυτή τη συλλογή, καθώς το faux δέρμα και οι faux γούνες από υψηλής ποιότητας υλικά μετατρέπουν τα πανωφόρια σε statement κομμάτια. Επιπλέον οι waterzero πλύσεις (χωρίς καθόλου χρήση νερού), αλλά και η κατασκευή των puffers με την υψηλής τεχνολογίας μέθοδο θερμικού padding συνδυάζονται με το μοναδικό design και τη state-of-the-art καινοτομία.

Η συλλογή χωρίζεται σε τέσσερις θεματικές ενότητες. Στη Contemporary Vintage πρωταγωνιστεί το denim, στη D-signer το urban look, στη Back to Black οι σκούρες αποχρώσεις, ενώ στην Essential τα basic κομμάτια στους τόνους του λευκού, του γκρι και του μπλε.

[gallery-528393]

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.