ΣΤΙΛ FASHION NEWS

Τα πιο κομψά παπούτσια για το πρωτοχρονιάτικο ρεβεγιόν


28 Δεκεμβρίου 2015

Η συλλογή του Στάθη Σαμαντά για τον φετινό χειμώνα αποτελείται από μια σειρά έντονων αντιθέσεων ανάμεσα στο λευκό, το μαύρο, το χρυσό και το bleu nuit. Το ασυνήθιστο λευκό χρώμα σε καστόρι, κάνει κοντράστ πάνω στο μαύρο καστόρι και τα τελειώματα των γραμμικών σχεδίων τονίζονται από γαζιά με παχιά κλωστή (σχέδιο κορδονέτο) στο αντίθετο χρώμα. Λευκό στο μαύρο και μαύρο στο λευκό. Είναι μια γραφιστική σύνθεση ασπρόμαυρων σχημάτων με φόντο την κόκκινη μαλακή φόδρα που ντύνει εσωτερικά μερικά από τα παπούτσια.

Δέρμα με στάμπα κροκό σε χρυσό χρώμα, το οποίο είναι από τα αγαπημένα του σχεδιαστή, δένει με τα υπόλοιπα, τα συνοδεύει και ηρεμεί δίπλα στο γκρί ανθρακί χρώμα της φόδρας που ντύνει εσωτερικά τα υπόλοιπα σχέδια. Το bleu nuit χρώμα σε σταμπαριστό βελούδο με πυκνό πέλος, μαζί με το μαύρο και το κόκκινο, εκπέμπει μια σκοτεινή και βαριά αίσθηση πολυτέλειας.

[gallery-535821] samantas-profile-picture

Info: www.stathissamantas.com http://instagram.com/stathissamantas https://twitter.com/stathissamantas https://www.facebook.com/stathis.samantas

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.