ΣΤΙΛ FASHION NEWS

Η νέα Tezenis Basic Collection απογειώνει τη θηλυκότητα


27 Ιανουαρίου 2016

Παρίσι, Λονδίνο, Μαδρίτη, Νέα Υόρκη, Λισαβόνα, Μιλάνο...To ταξίδι ως πολύτιμη στιγμή έμπνευσης. Μία σειρά basic που αναφέρεται σε μεγάλες πόλεις στον κόσμο οι οποίες αντιπροσωπεύουν την κοσμοπολίτικη αίσθηση του brand Tezenis. Mία μεγάλη ποικιλία από μοντέλα σουτιέν που αντλούν έμπνευση από τους πιο trendsetter προορισμούς του πλανήτη: σε nude και black&white μέχρι τις πιο cool αποχρώσεις. Ταξιδεύεις σε όλον κόσμο σε ένα μόνο δευτερόλεπτο, όσο χρειάζεσαι για μία γρήγορη ματιά στον καθρέφτη για να αποφασίσεις το bra look σου.

1RI840_WIEN_(010)

1RI84N_3106_F_BERLIN

Η νέα Tezenis Basic collection αποτελεί τον πιο trendy χάρτη θηλυκότητας όπου συναντούνται η κομψότητα και το στυλ. Tα σουτιέν της Basic collection έχουν στην ουσία το όνομα των πιο διάσημων πόλεων. Tο στράπλες μοντέλο είναι αφιερωμένο στην πιο μοδάτη μητρόπολη: Το Milan bra μπορείτε να το φοράτε τις πιο cool & happy ώρες στην πόλη.

Στην Αθήνα είναι αφιερωμένο το σουτιέν Athens push up ενώ επίσης στην κατηγορία των σουτιέν που τονίζουν τις καμπύλες δεν θα μπορούσε παρά να ανήκει το μαύρο ή λευκό super push up Rome bra που συμβολίζει τη θηλυκότητα καθώς και το super push-up Los Angeles.

1FP010_NEWYORK

1TS050_LISBON

H ρομαντική δαντέλα αποτελεί τη λεπτομέρεια που κάνει τη διαφορά στο μπαλκονέ Paris θυμίζοντας ατμόσφαιρα la vie en rose ενώ το fresh τριγωνάκι Lisbon φέρνει στο μυαλό το ατελείωτο καλοκαίρι.

Το Tezenis σας προσκαλεί να ανακαλύψετε αυτούς αλλά κι άλλους προορισμούς. Όλη η basic collection παρουσιάζεται και online, σε έναν special guide με styling tips που σας βοηθά να συνδυάσετε τα διαφορετικά μοντέλα. Ενας web φίλος δίπλα σας σε αυτό το μοναδικό κι απίστευτο ταξίδι!

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.