Η SS '16 συλλογή της Toi&moi φέρνει το καλοκαίρι στο στιλ μας!

Τρίτη, 08 Μαρτίου 2016
cover-4.jpg

Η Toi&moi είναι πάντα μαζί σας 24ώρες το 24ωρο... Mαζί σε κάθε σας ταξίδι, μαζί στους καθημερινούς σας στόχους, μαζί στις σημαντικές συναντήσεις, μαζί στις επιτυχίες σας, μαζί στις όμορφες στιγμές σας!

Η νέα συλλογή ρούχων και αξεσουάρ Spring/Summer ’16 αντλεί την έμπνευσή της από τα καλοκαιρινά ταξίδια και τις καθημερινές στιγμές κάθε σύγχρονης γυναίκας. Γεωμετρικές γραμμές, εντυπωσιακά εμπριμέ, ρομαντικά κοψίματα, δροσερά χρώματα, αέρινα υφάσματα και μοναδικές υφές αποπνέουν τον δυναμισμό και την ανανέωση που όλες χρειαζόμαστε.

PicMonkey Collage

Η επιστροφή στην δεκαετία των 70’s φέρνει έναν αέρα διαχρονικής κομψότητας προσαρμοσμένο στην εικόνα του σήμερα, ενώ η δεκαετία των 90’s κάνει το denim το απαραίτητο ρούχο της σεζόν! Οι φαρδιές παντελόνες, τα δεσίματα, τα κρόσια, τα crop tops, τα σορτς, οι τουνίκ και τα μακρυά φορέματα θα κλέψουν την παράσταση στα ταξίδια σας αλλά και στην καθημερινότητά σας.

Η καλοκαιρινή παλέτα χρωμάτων θα δώσει έναν ζωηρό τόνο στην διάθεσή σας και στις εμφανίσεις σας! Επειδή σημασία έχει το ταξίδι και όχι ο προορισμός, γεμίστε τις ώρες σας με μοναδικά outfits που θα αναδείξουν πάνω απ’όλα το προσωπικό σας στιλ και τον ξεχωριστό εαυτό σας!

#ToiMoiWOMEN #ToiMoiFASHION www.toi-moi.com