ΣΤΙΛ FASHION NEWS

Scrapbook #JennyJenny no16


Τζένη Μπαλατσινού

21 Μαρτίου 2016

FullSizeRender1.jpg

"Μάρτης, γδάρτης και κακός παλουκοκαύτης!" Τελικά έχουν δίκιο αυτοί που υποστηρίζουν αυτό το ρητό. Ενώ ο Μάρτης μπήκε με έναν φωτεινό και λαμπερό ήλιο, στα μέσα του μας φέρνει πίσω στο χειμώνα.

12822291_543194345859875_35773570_n

#flowermood Τα όμορφα λουλούδια ωστόσο είναι πάντα είναι εδώ για να δίνουν χρώμα ακόμα και στις πιο μουντές μέρες.

FullSizeRender3

#lounge Ανεξάρτητα από τον καιρό στο σπίτι του Jenny Jenny φροντίζουμε να υπάρχει μία χαρούμενη ατμόσφαιρα. Εγώ όπως σας έχω αναφέρει αναλαμβάνω τα λουλούδια και τις όμορφες μυρωδιές.

FullSizeRender2

#readingnook Αυτή η γωνιά είναι κατάλληλη για μία κούπα ζεστό τσάι και ένα καλό βιβλίο. Φυσικά δεν μπορώ να κάνω πράξη τη σκέψη μου γιατί πρέπει να ξεκινήσουμε κάποια στιγμή το γύρισμα.

IMG_0456

#action Έφτασε η ώρα για τα beauty θέματά μας.

foil mask

#scincare Μαζί με την Έλενα δοκιμάσαμε τη νέα μάσκα της Estée Lauder Advanced Night Repair Concentrated Recovery PowerFoil Mask. Πρόκειται για μία ακόμα καινοτομία στην μεγάλη οικογένεια της Advanced Night Repair, η οποία εξασφαλίζει ακόμα περισσότερη φροντίδα κι αναδόμηση. Δοκιμάστε τη και θα νιώσετε αμέσως τη διαφορά.

IMG_0484

#beautytime Όλη σειρά της Estée Lauder Advanced Night Repair στο τραπέζι με τα κορίτσια του Jenny Jenny να δοκιμάζουν και να ανακαλύπτουν τη δράση των προϊόντων.

FullSizeRender4

#makeup Δεν μας αρκούσε όμως μόνο η περιποίηση του προσώπου. Γι' αυτό έχουμε μαζί μας την makeup artist της MAC, Αλεξάνδρα Σπυριδοπούλου, να μας δώσει τα tips για το μακιγιάζ της άνοιξης.

keratin

#haircolor Αν είστε στη φάση που σκέφτεστε να βάψετε τα μαλλιά σας τότε σας έχω την κατάλληλη βαφή για να το κάνετε μόνες σας στο σπίτι. Η Keratin Color της Schwarzkopf είναι η μόνη βαφή που εκτός από υπέροχο χρώμα και κάλυψη των λευκών, προσφέρει και περιποίηση στα μαλλιά, που όταν είναι βαμμένα την έχουν μεγαλύτερη ανάγκη.

IMG_5719

#diy Το 8.4 από τα ξανθά της Keratin Color είναι αυτό που διάλεξα εγώ. Βρείτε το δικό σας και ακολουθήστε τα 3 εύκολα βήματα για να περάσετε τη βαφή αλλά και να χαρίσετε στα μαλλιά σας μία μοναδική περιποίηση.

jenny-jenny_063#karaoke Το Σάββατο ήταν μαζί μας ο Γιώργος Καπουτζίδης και μας μετέτρεψε όλους σε ένα αυτοσχέδιο καραόκε. Ο Γιώργος όμως είναι ένας πολύ ενδιαφέρον χαρακτήρας που είχε πολλά να μας πει και ήταν απολαυστικός.

jenny-jenny_064

#guest Η Ήβη Αδάμου ήταν στο σπίτι του Jenny Jenny την Κυριακή. Καθίσαμε μαζί στον αναπαυτικό καναπέ μας και μιλήσαμε για την προσωπική της ζωή αλλά και τα επαγγελματικά στης σχέδια. Εννοείται ότι μας τραγούδησε κιόλας!

12328254_1748127692099159_1438386585_n

#endoftheday Μετά το γύρισμα επιστρέφω σπίτι και χαλαρώνω λίγα λεπτά στον καναπέ. Αυτή τη φορά παρέα μου έκανε η ψιψίνα!

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.