ΣΤΙΛ FASHION NEWS

Ώρα για στιλ με τη νέα SS ’16 collection από το Breeze


30 Μαρτίου 2016

Το παιχνίδι του στιλ κρίνεται στις λεπτομέρειες και τα αξεσουάρ είναι πάντα αυτά που συμπληρώνουν και αναδεικνύουν το κάθε μας outfit. Ένα ρολόι αποτελεί σίγουρα ένα από τα must-have accessories, αφού βάζει την τελική πινελιά σε κάθε εμφάνιση και αποτελεί μια επιλογή που οφείλει να είναι stylish και ταυτόχρονα πρακτική.

Η επιλογή του σωστού μοντέλου όμως είναι κάτι που μας ταλαιπωρεί, αφού είναι αρκετά δύσκολο στο να καταλήξουμε στο σχέδιο που θα ταιριάζει με όλα και παράλληλα θα αντιπροσωπεύει και το στιλ μας. Η νέα συλλογή του BREEZE για τη σεζόν Spring Summer 2016 βάζει τέλος στη δύσκολη αυτή αναζήτηση, αφού τα νέα της σχέδια έχουν ήδη μπει στη wishlist μας. Από αισθησιακό ροζ χρυσό για extra glam εμφάνιση, με καντράν με χρονογράφους σε απίθανα χρώματα και cutting-edge design, θα γίνουν σίγουρα αναπόσπαστο κομμάτι των spring εμφανίσεών σας, ενώ η ανθεκτική αδιάβροχη κατασκευή τους θα σας κάνει να μην τα αποχωρίζεστε ούτε στις εξορμήσεις σας στη θάλασσα!

Αντιπρόσωπος για την Ελλάδα: DREAM SPOT Ltd

www.breezewatches.com

https://www.facebook.com/breezewatches https://www.instagram.com/breeze.watches/ [gallery-582993]

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.