ΣΤΙΛ FASHION NEWS

Το H&M άνοιξε το ελληνικό του e-shop και το γιορτάζει με εκπτώσεις!


26 Απριλίου 2016

HM-1.jpg

Το περιμέναμε καιρό και πλέον γίνεται πραγματικότητα! Οι φήμες ότι το ηλεκτρονικό κατάστημα της H&M στην Ελλάδα επρόκειτο να βγει στον αέρα μέσα στον Απρίλιο επιβεβαιώθηκαν και, σήμερα, στις 26 Απριλίου 2016, το e-shop της εταιρίας είναι πλέον ένα click μακριά, προσφέροντας στους Έλληνες καταναλωτές την πλήρη γκάμα των προϊόντων της εταιρείας!

Το ηλεκτρονικό κατάστημα της H&M θα προσφέρει στο διαδίκτυο τις ίδιες συλλογές που υπάρχουν στα καταστήματα, παρέχοντας πρόσβαση σε μια μεγάλη γκάμα ρούχων και αξεσουάρ για γυναίκες, άντρες και εφήβους, αλλά και σε μια πλήρη σειρά παιδικών ρούχων. Θα υπάρχουν επίσης είδη που θα διατίθενται αποκλειστικά στο ηλεκτρονικό κατάστημα, όλο το χρόνο.

Το ηλεκτρονικό κατάστημα της H&Μ θα διαθέτει επίσης τα είδη σπιτιού της σειράς H&M Home, προσφέροντας την αίσθηση μόδας και διασκέδασης της H&M για εσωτερικούς χώρους, με μια εποχιακή επιλογή προϊόντων για κάθε δωμάτιο του σπιτιού. Πετσέτες, λευκά είδη, κουρτίνες και άλλα υφάσματα και αξεσουάρ για το σπίτι σε μοντέρνα χρώματα και σχέδια θα προσφέρονται για αγορά μέσω διαδικτύου.

«Είμαστε ενθουσιασμένοι με το λανσάρισμα του ηλεκτρονικού μας καταστήματος στην Ελλάδα,» λέει η Sandrine Galparoli, Country Manager της H&M για την Ελλάδα και τη Βουλγαρία. «Για πρώτη φορά, όλα όσα ήδη λατρεύουν οι πελάτες της χώρας στην H&M – από τα βασικά είδη έως τις τελευταίες τάσεις για ολόκληρη την οικογένεια – θα μπορούν να τα αγοράσουν με ένα κλικ. Με αυτό το σημαντικό ορόσημο, ολοκληρώνεται πλήρως η στρατηγική διάθεσης των προϊόντων της H&M μέσω πολλαπλών καναλιών. Μαζί με τα 33 καταστήματα, οι πελάτες μας από οποιοδήποτε σημείο της Ελλάδας θα μπορούν πλέον να αγοράζουν τα είδη των εκπληκτικών συλλογών μόδας και ειδών σπιτιού της H&M, οποιαδήποτε στιγμή μέσα στο 24ωρο, από τον υπολογιστή, το smartphone και το tablet τους.»

Για να γιορτάσει την έναρξη λειτουργίας του ηλεκτρονικού καταστήματος, η H&M προσφέρει εκπληκτικές προσφορές: μέχρι και 50% έκπτωση στη γυναικεία, αντρική, νεανική και παιδική μόδα, στη μόδα για το σπίτι καθώς και δωρεάν αποστολή έως τις 22 Μαϊου 2016.

Οι διαδικτυακές αγορές στο hm.com ολοκληρώνουν την εμπειρία H&M. Οι πελάτες μπορούν να δουν τις τελευταίες συλλογές, να βρουν έμπνευση στο "H&M Life", να γραφτούν συνδρομητές στα newsletters μόδας για αποκλειστικά previews και προσφορές, αλλά και να επικοινωνούν τόσο με την Η&Μ, όσο και με άλλους πελάτες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Όλα όσα λατρεύουν στην H&M είναι πλέον στη διάθεσή τους με ένα click, από οποιοδήποτε σημείο της Ελλάδας.

Για περισσότερες πληροφορίες και όλα τα τελευταία νέα της H&M, επισκεφθείτε τη διεύθυνση hm.com

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.