ΣΤΙΛ FASHION NEWS

#withoutshoes: Στις 10/05 βοηθάμε τα TOMS να χαρίσουν 100,000 ζευγάρια παπούτσια


27 Απριλίου 2016

TOMSodws2.jpg

Κάθε χρόνο, τα TOMS αφιερώνουν μια μέρα χωρίς παπούτσια (#withoutshoes) για να ευαισθητοποιήσουν τον κόσμο σε θέματα υγείας και εκπαίδευσης των παιδιών. Το όνειρο της εταιρίας είναι ότι κάποια μέρα όλα τα παιδιά θα έχουν παπούτσια. Φέτος, στις 10 Μαϊου, βοηθάμε τα TOMS να προσφέρουν 100.000 νέα ζευγάρια σε παιδιά από 10 χώρες, ανεβάζοντας στο Instagram τα πόδια μας ή τα TOMS μας, χρησιμοποιώντας το hashtag #withoutshoes.

TOMSodws2

Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε για να βοηθήσετε, είναι να φωτογραφίσετε τα πόδια ή τα TOMS σας και να ανεβάσετε τη φωτογραφία στο Ιnstagram, χρησιμοποιώντας το hashtag #withoutshoes ώστε να μπορέσει να μετρηθεί το post σας.

toms veroniki 2

Η φωτογραφία σας θα συνεισφέρει στο να δοθούν 100.000 καινούρια ζευγάρια παπούτσια σε παιδιά σε 10 χώρες. Αν θέλετε μπορείτε να το πάτε ένα βήμα παραπέρα, κάνοντας tag τους φίλους σας, ώστε να τους βάλετε στο κίνημα. Βοηθήστε τα TOMS να φτάσουν ακόμα πιο κοντά στο στόχο τους... Κρατήστε το giving ζωντανό!

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.