ΣΤΙΛ FASHION NEWS

Οι πιο hot φετινές τάσεις μεταφέρονται στο beachwear μας!


10 Ιουνίου 2016

12122015-CALZEDONIA-SHOT-15_0057-FOGRA-39.jpg

Τις τάσεις της κάθε σεζόν είναι η αλήθεια ότι πάντα τις λαμβάνουμε υπόψιν, προσπαθώντας να ενσωματώσουμε όσα περισσότερα στοιχεία μπορούμε στις καθημερινές μας εμφανίσεις. Τι γίνεται όμως όταν φτάνει η εποχή του beachwear; Με τη μόδα του crochet να έχει επανέλθει, τα έντονα χρώματα να πρωταγωνιστούν στα καλοκαιρινά looks αλλά και το sportswear να παραμένει δυνατό trend, όλα αυτά θα ήταν ιδανικό να μπορούμε να τα υιοθετήσουμε και στην παραλία, εκτός από τις urban εμφανίσεις μας.

Και να που η επιθυμία μας εισακούστηκε και η Calzedonia μας παρουσιάζει 3 διαφορετικές προτάσεις για το καλοκαίρι, όλες σύμφωνα με τα πιο hot catwalk trends. Σε διάφορα σχέδια και κοψίματα, από μπικίνι και ολόσωμα μέχρι πιο ενδιαφέροντα τρικίνι, οι προτάσεις του αγαπημένου brand μας καλύπτουν όποιο κι αν είναι το στιλ μας και εγγυώνται εμφανίσεις που θα γίνουν talk of the... beach!

TRIBAL SHADES

02_calzedonia_beachwear_022- FOGRA 39

Τα πλεκτά κομμάτια αποτελούν ιδιαίτερα σημαντική τάση φέτος το καλοκαίρι, γεγονός που επηρεάζει και τα μαγιό μας! Χειροποίητα μπικίνι με γεωμετρικά αλλά και ethnic λεπτομέρειες, με πλέξη που αγκαλιάζει το σώμα, είναι σίγουρο ότι θα μας προσφέρουν το πιο σοφιστικέ look ακόμα και στην παραλία. Φυσικά, δεν περιορίζονται μόνο στα μαγιό, αφού η Calzedonia μας προτείνει υπέροχα κομμάτια για να ολοκληρώσουμε το look μας. Πλεκτά κομμάτια, με κεντήματα ή broderie anglaise λεπτομέρειες αλλά και ολόσωμα φορέματα στο ίδιο στιλ, τα οποία μπορούμε άνετα να φορέσουμε τόσο στην παραλία όσο και στις απογευματινές μας βόλτες ή τις βραδινές μας εξόδους στο νησί.

KISSED BY THE SUN

12122015-CALZEDONIA-SHOT-4_0188- FOGRA 39

Ρομαντικές λεπτομέρειες αλλά και εκτυφλωτικά χρώματα που τραβούν την προσοχή συνδυάζονται σε μια σειρά που τονίζει τη θηλυκότητα και παράλληλα υιοθετεί hot τάσεις όπως τα funny τροπικά μοτίβα με παπαγαλάκια. Τα τρικίνι αποτελούν μια ενδιαφέρουσα και πιο εναλλακτική πρόταση που ισορροπεί ανάμεσα στο κλασικό μπικίνι και το ολόσωμο, ενώ η συλλογή ολοκληρώνεται με boho φορέματα με κρόσσια και τα must have καφτάνια, με τα οποία μπορούμε να δημιουργήσουμε all day σύνολα με κομψό και ανέμελο χαρακτήρα.

RAISE YOUR ENERGY

12122015-CALZEDONIA-SHOT-15_0057- FOGRA 39

Επειδή πολλές από εμάς λατρεύουμε τα sports, ειδικά το καλοκαίρι, φέτος σκοπεύουμε να αυξήσουμε τις επιδόσεις μας τόσο στα αγαπημένα μας beach games όσο και στο στιλ! Τα μαγιό με casual χαρακτήρα δεν ήταν ποτέ τόσο glamorous, αφού η πρόταση της Calzedonia, με σχέδια ελαστικής υφής υψηλής απόδοσης (με το Lycra Sport brand να εγγυάται την ποιότητα), η οποία προστατεύει και από την UV ακτινοβολία, διαθέτουν και ιδιαίτερα sexy κοψίματα που κολακεύουν το σώμα και αναδεικνύουν τις καμπύλες μας. Ολόσωμα και μπικίνι, είτε σε φλούο χρώματα είτε σε total-black, οι sporty επιλογές μας είναι σίγουρο ότι θα μας χρίσουν τα πιο sexy αθλητικά κορίτσια της παραλίας.

[gallery-631125]

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.