ΣΤΙΛ FASHION NEWS

Το jenny.gr υποδέχτηκε το καλοκαίρι στο Tommy Hilfiger store στο Golden Hall


10 Ιουνίου 2016

20160602_170105.jpg

Το ραντεβού μας είχε δοθεί μέρες πριν, αφού η ανυπομονησία μας για να σας γνωρίσουμε από κοντά και να περάσουμε ένα απόγευμα γεμάτο shopping και διασκέδαση ήταν μεγάλη! Το απόγευμα της Πέμπτης 2 Ιουνίου 2016, το πλήρως ανακαινισμένο κατάστημα Tommy Hilfiger στο Golden Hall αποτέλεσε σημείο συνάντησης, όπου όσοι παρευρεθήκαμε είχαμε την ευκαιρία να κάνουμε ένα μαγικό "ταξίδι" στις ακτές της Καραϊβικής μέσα από τη νέα συλλογή Tommy Hilfiger Spring / Summer 2016, που είναι εμπνευσμένη από ένα ατελείωτο island – hopping!

11. Tommy Hilfiger store @ Golden Hall Event _ Haris Gotzamanidis #MyTom...

Από νωρίς το απόγευμα, το fashion team του jenny.gr, Ηλίας Μιχαλόλιας & Χάρης Γκοτζαμανίδης, η fashion editor του koolnews.gr & jenny.gr Μαρία Μεϊντάνη και ο fashion blogger Τάσος Λαζαρίδης του PoshFashionNews είχαμε φροντίσει να επιλέξουμε τα δικά μας αγαπημένα κομμάτια από τις νέες συλλογές του brand και περιμέναμε με ανυπομονησία να σας συναντήσουμε ώστε να ανταλλάξουμε fashion tips και να σας βοηθήσουμε να επιλέξετε τα items που θα ντύσουν το φετινό σας καλοκαίρι.

PicMonkey Collage

gd

Το Tommy Hilfiger Store @ My Golden Hall, επισκέφτηκε και η Τζένη Μπαλατσινού διαλέγοντας με την βοήθεια και τις συμβουλές των συνεργατών της από το jenny.gr το δικό της αγαπημένο #MyTommyLook γι’ αυτό το καλοκαίρι δίνοντας το στίγμα της στον διαγωνισμό που έτρεχε παράλληλα, του οποίου της επιτροπής ήταν επικεφαλής.

07. Tommy Hilfiger store @ Golden Hall Event _ Ilias Mihalolias, Jenny B...

Την τελική πινελιά του νοητού island-hopping με την υπογραφή του Tommy Hilfiger έδωσαν, όχι μόνο η καλοκαιρινή του συλλογή αλλά και τα all - American εδέσματα που μας προσφέρθηκαν, όπως και οι αναμνηστικές φωτογραφίες με φόντο το μαγικό νησί του Mystique της Καραϊβικής που βγάλαμε στο ειδικό photobooth, φορώντας καλοκαιρινά αξεσουάρ από τη νέα συλλογή Tommy Hilfiger, καλωσορίζοντας το καλοκαίρι με τον πιο fun τρόπο!

[gallery-632355]

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.