ΣΤΙΛ FASHION NEWS

PITUSA: Οι καλοκαιρινές δημιουργίες που επιλέγουν οι celebrities


16 Ιουνίου 2016

PicMonkey-Collage-25.jpg

Φανταστείτε το παρακάτω σκηνικό: Η θερμοκρασία ανεβασμένη, ο ήλιος να καίει και εσείς να πρέπει να διαλέξετε το outfit που θα σας συνοδεύσει στις διάφορες δουλειές μέσα στην πόλη, στο 8ωρο στο γραφείο ή, τέλος, στην εξόρμηση στην παραλία. Όχι και το πιο εύκολο task, ειδικά όταν μιλάμε για την πρώτη περίπτωση. Αν όμως βρίσκατε τα πιο χαριτωμένα σχέδια σε φορέματα και casualwear που μάλιστα επιλέγουν και μερικές από τις πιο stylish επώνυμες του Hollywood;

Οι δημιουργίες Pitusa καλύπτουν αυτή ακριβώς την ανάγκη σας και μάλλον θα γίνουν το νέο must-have του καλοκαιριού. Τα Pitusa (περίεργο όνομα, σωστά;) αποτελούν έμπνευση της σχεδιάστριας Clara Lago και το όνομα προέρχεται από το παιδικό της παρατσούκλι, το οποίο στα ισπανικά σημαίνει μικρό αστείο κορίτσι. Η ανάγκη της Clara για καθημερινά φορέματα με κομψό σχέδιο και πρακτικό χαρακτήρα γεννήθηκε όταν ήταν ακόμη φοιτήτρια, το 2010, δημιουργώντας το συγκεκριμένο brand που πλέον στόχο έχει να κάνει τη γυναίκα να νιώθει άνετα με τον εαυτό της, όποια κι αν είναι η περίσταση.

ELLE MACPHERSON

Δεν είναι τυχαίο άλλωστε που έχουμε δει να τα επιλέγουν μερικά από τα πιο hot ονόματα της διεθνούς showbiz. Μοντέλα όπως η Heidi Klum, η Alessandra Ambrosio και η Elle Μacpherson δηλώνουν fans, καθώς τα υφάσματα προέρχονται από το καλύτερο βαμβάκι του Περού και, σε συνδυασμό με μια έντονη παλέτα χρωμάτων, δημιουργούν το πιο fun και ποιοτικό αποτέλεσμα.

Μήπως λοιπόν ήρθε η ώρα να μπουν και στη δική σας ντουλάπα; Στην ελληνική αγορά, θα τα βρείτε από την εταιρία Shop Art Showroom.

Shop Art Showroom: Λ. Βουλιαγμένης 299, Αγ. Δημήτριος, τηλ. 210 9711170

Facebook: https://www.facebook.com/shopartshowroom

Instagram: https://www.instagram.com/shopartshowroom 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.