ΣΤΙΛ FASHION NEWS

Με χρυσό και ασημένιο βραβευτήκαμε στα Digital Media Awards 2016


17 Ιουνίου 2016

13407335_520072978193325_38219359252059025_n.jpg

Με την παρουσία όλης της αγοράς των digital media, πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 16 Ιουνίου 2016, στο Ble Azure, η τελετή Απονομής των Digital Media Awards 2016 της Boussias Communications.  Πρόκειται για τα βραβεία τα οποία διοργανώνει το περιοδικό Marketing Week της Boussias Communications, με σκοπό να αναδείξουν και να επιβραβεύσουν τις βέλτιστες πρακτικές και δουλειές στις Ψηφιακές Εκδόσεις και Μέσα.

Στην κατηγορία Best Tablet Edition, αποσπάσαμε δύο βραβεία: χρυσό για το HOPE Magazine (iPhone & iPad) και ασημένιο για το Cool Greece, το πιο ενημερωμένο iPad application για την Ελλάδα, το οποίο κυκλοφορεί σε 6 γλώσσες. Συνολικά, η Liquid Media απέσπασε 13 βραβεία.

IMG_6464

Gold για το Hope Magazine & Silver για το Cool Greece

DSC_7895 - Copy - CopyH Τζένη Μπαλατσινού με τα βραβεία

DSC_7730

Ο Τάκης Γεωργόπουλος, Γενικός Διευθυντής της Liquid Media, παραλαμβάνει ένα εκ των 12 βραβείων

H μεγάλη συμμετοχή και ο ενθουσιασμός που χαρακτήρισαν την τελετή απονομής των βραβείων, η οποία πραγματοποιήθηκε για τρίτη συνεχή  χρονιά φέτος, έδειξαν ξεκάθαρα την ανάγκη της αγοράς του Digital  για μία διοργάνωση, η οποία αναδεικνύει το υψηλό επίπεδο καινοτομίας, καθώς και το κίνητρο της επιβράβευσης.

Στην τελετή απονομής, την οποία παρουσίασε ο Παναγιώτης Χατζηδάκης, παρευρέθηκαν περισσότερα από 400 υψηλόβαθμα στελέχη και βραβεύθηκαν τα έργα και οι πρωτοβουλίες που διακρίθηκαν από την αρμόδια κριτική επιτροπή των βραβείων, μέσω αδιάβλητης διαδικασίας. Ο ενθουσιασμός των στελεχών που ανέβηκαν στη σκηνή να παραλάβουν τα βραβεία τους, ήταν έκδηλος, ενώ το χιούμορ δεν έλειψε από τις ευχαριστήριες δηλώσεις.

Στην κριτική επιτροπή των βραβείων, της οποία πρόεδρος είναι η κ. Μπέττυ Τσακαρέστου, Επίκουρη Καθηγήτρια στο Τμήμα Επικοινωνίας, Μέσων και Πολιτισμού, στο Πάντειο Πανεπιστήμιο, συμμετείχαν επίσης οι: Σωτήρης Δανέζης, Δημοσιογράφος, Γιώργος Ζαλοκώστας, Πρόεδρος, IAB HELLAS, Media Director ΕΛΑΪΣ – UNILEVER HELLAS, Γεωργία Ζαχαράκη, Digital Account Director, Tempo-OMD Athens, Ξένια Κούρτογλου, Πρόεδρος & Διευθύνουσα Σύμβουλος, Focus Bari, Δημήτρης Μανιάτης, Head of Reprise Media Athens, Dr. Ευάγγελος Μουστάκας, Καθηγητής, Middlesex University in Dubai, UAE, Μάριος Νόττας, Director QJNT Masters Program, Επικεφαλής Συνέργειας QJNT (Quality Journalism and New Technologies, MA), Καθ. Στέλιος Παπαθανασόπουλος, Kαθηγητής Oργάνωσης & Πολιτικής των Μ.Μ.Ε, Τμήμα Επικοινωνίας και Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης, Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών, Αντώνης Πασσάς, Country Chairman, Zenith Optimedia, Κωνσταντίνος Πενλίδης, CoFounder, Digitized και ο Περικλής Βανικιώτης, Συντονιστής των βραβείων.

13407335_520072978193325_38219359252059025_n

Η βραδιά έκλεισε με ποτό δίπλα στη θάλασσα, χαλαρή διάθεση, ανταλλαγή απόψεων και συγχαρητήρια στους νικητές.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.