ΣΤΙΛ FASHION NEWS

Η Nike Women εμπνέει όλες τις γυναίκες προσφέροντας μια ολοκληρωμένη λύση για την προπόνηση


23 Φεβρουαρίου 2017

group-shot.jpg

Η νέα συλλογή Black & White ξεχωρίζει για το διαχρονικό συνδυασμό μαύρου και λευκού αναδεικνύοντας τη μοναδική πλευρά κάθε γυναίκας. Προσφέρει άνεση και στήριξη ενώ κάθε κομμάτι της συλλογής συνδυάζεται με πολλούς, διαφορετικούς τρόπους για στυλ τόσο στην προπόνηση όσο και στην καθημερινότητα της.

Η αξιοπιστία και καινοτομία της Nike σε ό,τι αφορά την κορυφαία τεχνολογία των αθλητικών ρούχων συνδυάζεται με απαράμιλλο design υψηλής αισθητικής. Κολάν, αθλητικοί στηθόδεσμοι, μπλουζάκια και σορτς προπόνησης σε black & white συνδυασμούς αναδεικνύουν κάθε σώμα προσφέροντας άνεση και στήριξη.

Μια γυναίκα όμως χρειάζεται έναν προσωπικό και αξιόπιστο προπονητή: Το Nike+ Training Club app δίνει τη δυνατότητα σε όλους να γυμνάζονται με το ρυθμό που τους εξυπηρετεί χωρίς τους περιορισμούς της τοποθεσίας ή του χρόνου. Μια δωρεάν εφαρμογή για το κινητό, η οποία προσφέρει εξατομικευμένα προγράμματα προπονήσεων, ισορροπώντας την ένταση και την αποκατάσταση με βάση το επίπεδο του χρήστη και τους στόχους του. Όλες οι προπονήσεις φέρουν την υπογραφή των Nike Master Trainers, ενώ είναι εμπνευσμένες από τους καλύτερους αθλητές στον κόσμο.

Η Nike επιδιώκει κάθε φορά να ανταποκρίνεται στις ανάγκες των γυναικών και να τους δίνει το κίνητρο να ξεπεράσουν τον εαυτό τους και να πουν απλά … just do it!

Ανακαλύψτε τη Black & White συλλογή στα καταστήματα Nike και στο nike.com:
http://gonike.me/blackwhite

#NTC #justdoit #nikewomen

Ο σύντροφος για την προπόνηση σας βρίσκεται ένα κλικ μακριά:
Android:https://play.google.com/store/apps/details?id=com.nike.ntc&cp=EUNS_BROM_02072017_GR_RNNG_SP17_000

IOS: https://itunes.apple.com/app/nike+-training-club-workouts/id301521403?cp=EUNS_BROM_02072017_CEE_RNNG_SP17_000

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.