ΣΤΙΛ FASHION NEWS

Η απίστευτη κόντρα του Karl Lagerfeld με τη Meryl Streep για ένα Chanel φόρεμα


MMEINTANI

25 Φεβρουαρίου 2017

abaca-braa20161020-677.jpg

Και αυτό δεν το λέμε έτσι στον αέρα αλλά κρίνοντας από τον πόλεμο που έχει ξεσπάσει τις τελευταίες ώρες ανάμεσα στην βραβευμένη ηθοποιό και τον καταξιωμένο designer πίσω από τον οίκο Chanel, Karl Lagerfeld, τα πράγματα είναι κάπως σκούρα όσον αφορά τη σχέση τους.

Η δήλωση του Karl ότι η Streep αρνήθηκε να φορέσει δημιουργία του Γαλλικού οίκου στο κόκκινο χαλί, εάν δεν λάβει κάποιο ποσό ως αμοιβή, έχει κάνει τον γύρο του κόσμου αυτή τη στιγμή που μιλάμε. Ο Lagerfeld μιλώντας στο WWD δήλωσε πως είχε ήδη συναντηθεί με τη διάσημη ηθοποιό και είχε ετοιμάσει το σχέδιο του ρούχου που επρόκειτο να της δώσει για τη μεγάλη βραδιά, ενώ οι εργασίες για τη δημιουργία του είχαν ήδη ξεκινήσει, όταν εκείνη απαίτησε να πληρωθεί, διαφορετικά δεν θα το φορέσει, λέγοντας "Μην συνεχίσετε το φόρεμα, βρήκαμε κάποιον που θα μας πληρώσει".

Η Lily-Rose Depp με τον Karl Lagerfeld

Ο διάσημος γαλλικός οίκος είναι γνωστός για την πολιτική του να μην πληρώνει ποτέ κανέναν που πρόκειται να φορέσει δημιουργία με την υπογραφή του. "Θα της χαρίζαμε ένα φόρεμα αξίας 100.000 ευρώ και ήθελε να την πληρώσουμε για να το φορέσει. Τους φτιάχνουμε τα φορέματα, τους δίνουμε τα φορέματα, αλλά δεν πληρώνουμε για να τα φορέσουν". Ακόμη όμως κι αν τελικά δεν το δούμε φορεμένο από την ίδια αύριο το βράδυ, ο Γερμανός designer ανέφερε πως αν θέλει, μπορεί να το κρατήσει, λόγω μεγέθους. "Είναι couture. Είναι φτιαγμενο ακριβώς στα μέτρα της".

Ο Karl λέγεται πως είναι δυσαρεστημένος με την όλη κατάσταση ενώ το τελευταίο του σχόλιο ήταν "Υπέροχη ηθοποιός αλλά και λίγο φθηνή, ε;". Η απάντηση της ηθοποιού δεν άργησε να έρθει βέβαια, μέσω των εκπροσώπων της, λέγοντας πως η Meryl Streep δεν θα δεχόταν ποτέ να φορέσει οτιδήποτε έναντι αμοιβής. Ο οίκος Chanel μάλιστα προέβη σε νέες δηλώσεις, εκφράζοντας θαυμασμό για το πρόσωπο της ηθοποιού και λέγοντας πως όταν έγιναν οι συζητήσεις, υπήρχε πλήρης επίγνωση ότι και άλλα brands θα την διεκδικούσαν, απλώς όταν τελικά εκείνη αρνήθηκε, δεν δόθηκε κάποια επίσημη εξήγηση.

Με όλα αυτά λοιπόν η αγωνία μας για το τι θα φορέσει τελικά η Meryl Streep μεγαλώνει ακόμα περισσότερο. Υπομονή μέχρι αύριο το βράδυ.

Και μην ξεχνάτε:

Η COSMOTE TV αποτελεί για τα επόμενα τρία χρόνια το μοναδικό προορισμό για τα Βραβεία της Αμερικανικής Ακαδημίας Κινηματογράφου.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.