ΣΤΙΛ FASHION NEWS

Η Diesel συνεργάζεται με τη Naomi Campbell για καλό σκοπό


19 Απριλίου 2017

diesel-x-naomi-campbell-2.jpg

Tα σχέδια της νέας συλλογής προέκυψαν από ζωγραφιές παιδιών που επισκέπτονταν τα κεντρικά γραφεία της Diesel στην Ιταλία και "ήταν ενθουσιασμένα που θα συμμετείχαν σε ένα τέτοιο project", είπε ο καλλιτεχνικός διευθυντής Nicola Formichetti. Ήταν ένα project που τους έδωσε την ευκαιρία να σκεφτούν δημιουργικά και να δουν πώς θα μπορούσαν να απεικονίσουν σύμβολα της αγάπης, όπως η καρδιά και η πασχαλίτσα. Οι ζωγραφιές μετατράπηκαν σε μια πλήρη συλλογή από T-shirts και φούτερ.

Η ιδέα της συνεργασίας γεννήθηκε όταν η Naomi Campbell απένειμε στον ιδιοκτήτη της Diesel και πρόεδρο του μη κερδοσκοπικού οργανισμού Only the Brave, Renzo Rosso, το Award of Courage στο AmFAR gala (Ίδρυμα Έρευνας για το AIDS) του 2015. Τότε, του πρότεινε να συνεργαστούν σε ένα κοινό project με το οποίο οι δύο οργανώσεις τους - η Campbell είναι εκπρόσωπος της φιλανθρωπικής οργάνωσης Fashion for Relief- θα ένωναν τις δυνάμεις τους για καλό σκοπό.

"Από εκείνη τη στιγμή, αρχίσαμε να δουλεύουμε πάνω σε αυτό το project. Είμαι πολύ περήφανος που το παρουσιάζουμε την επόμενη εβδομάδα στο Παρίσι", είπε ο Rosso. "Τα παιδιά είναι το μέλλον μας και το Child at Heart θέλει να βοηθήσει όσους έχουν ανάγκη και να απλώσει το χέρι σε όσους έχουν μείνει πίσω. Περισσότερο από ποτέ, θέλουμε να δείξουμε στον κόσμο ότι η αγάπη και η συντροφικότητα είναι σημαντικές στο να δημιουργήσουμε την κοινωνία που θέλουμε να ζούμε και το μέλλον που μας αξίζει".

Ο οργανισμός Only the brave έχει μέχρι στιγμής στηρίξει περισσότερες από 170 πρωτοβουλίες σε όλο τον κόσμο και έχει βοηθήσει περισσότερους από 180.000 ανθρώπους. Όλα τα έσοδα από τη συνεργασία Child at Heart θα διατεθούν στην οργάνωση Fashion for Relief.

H συλλογή Child at Heart διατίθεται αποκλειστικά στο κατάστημα Diesel του Golden Hall.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα