ΣΤΙΛ FASHION NEWS

Τι κάνουν οι πιο επιτυχημένες international bloggers στη Μύκονο;


MMEINTANI

7 Ιουνίου 2017

shot-01-011517-561.jpg

Αυτή η ξεχωριστή εμπειρία θα εκφραστεί μέσα από την προσωπικότητα της πιο super-cool girl gang. Τα Calzedonia girls θα φορέσουν με το δικό τους ιδιαίτερο στυλ τα κομμάτια της Beachwear Collection και θα μοιραστούν στο ελληνικό νησί fun στιγμές από δραστηριότητες στην παραλία μέχρι sunset cocktails.

Η μοναδική προσωπικότητα και στυλ κάθε κοριτσιού θα υπογραμμιστεί χάρη στα customized μαγιό που τους αφιερώνει το brand.

Ποιος είναι στην Calzedonia #GirlGang: Καταφθάνουν στη Μύκονο από όλα τα σημεία του ορίζοντα – από τη Ρωσία και τις Ηνωμένες Πολιτείες, μέχρι τη Μεγ. Βρεταννία και το Χονγκ Κονγκ- φέρνοντας μαζί τους περισσότερους από 10.000.000 followers (σε instagram + facebook).

Jessica Goicoechea από την Ισπανία, Louise Thompson από την Αγγλία, Carolina Loureiro από την Πορτογαλία, Adenorah aka Anne-Laure Mais από τη Γαλλία, Lima Ché από το Βέλγιο, Caro Daur από τη Γερμανία, Maria Ivakova από τη Ρωσία, Duygu Özaslan από τη Τουρκία, Ceci N από το Hong Kong, Πατρίτσια Περιστέρη και Mαρία Παπαγεωργίου από την Ελλάδα, Bianca Ella και Αllana Booth από την Αμερική.

Tο project θα μεταδίδεται live στο Instagram της Calzedonia, στo Facebook καθώς και από τα social media των bloggers με το hashtag #GirlGangInMykonos.

Γίνετε μέρος αυτού του cool ταξιδιού και της #girlgang παρέας και ακολουθήστε μας σε Instagram και Facebook @calzedonia.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.