Η ‘ALE παρουσίασε τη νέα της συλλογή σε ένα all day fashion event

Πέμπτη, 28 Σεπτεμβρίου 2017
pan-036.jpg

 

Η συλλογή αποτελείται από τρεις σειρές, περιλαμβάνοντας όλες τις μεγάλες τάσεις και εφαρμόζοντας τις στο ύφος της ‘ALE. Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης δημοσιογράφοι και άλλοι εκλεκτοί καλεσμένοι έδωσαν το «παρών», ενώ τρεις λαμπερές κυρίες έκαναν την εμφάνιση τους με ‘ALE total look, εκπροσωπώντας τις επιμέρους σειρές της συλλογής.

Η εντυπωσιακή Ζέτα Μακρυπούλια με Total Outfit από τη σειρά obsession 

Η εντυπωσιακή Ζέτα Μακρυπούλια επέλεξε την αγαπημένη τάση που έχει κυριαρχήσει τον τελευταίο καιρό, το floral. Το floral έχει πρωταγωνιστικό ρόλο στη σειρά Obsession. Εδώ η ΆLE πειραματίζεται με τα χρώματα, τις εντάσεις και τις υφές, δημιουργώντας patterns που θυμίζουν πίνακες ζωγραφικής.

Η Τζένη Μπαλατσινού με Total Look από τη σειρά Maze

Η Τζένη Μπαλατσινού εμφανίστηκε με look από τη σειρά Maze. Σε αυτή τη σειρά το minimal chic εφευρίσκει ξανά τον εαυτό του. Cropped jackets, φορέματα με πτυχώσεις που «τσαλακώνουν» την κλασική καπαρντίνα και κοστούμια που μπερδεύουν την καθαρότητα του Japanese με τη φινέτσα της Δύσης.

Η ανερχόμενη Μυριέλλα Κουρεντή με εμφάνιση από τη σειρά Strega

Τέλος η ανερχόμενη Μυριέλλα Κουρεντή επέλεξε outfit από την πλέον μυστηριώδη σειρά της συλλογής, τη Strega. Στη Strega το μυστηριώδες συναντά το urban chic. Laser cut δερματίνες, βελούδο του κρασιού, δημιουργικό μπροκάρ και bohemian διαφάνειες κάνουν τις αναφορές στο παρελθόν πιο σύγχρονες από ποτέ.

Η νέα σειρά βρίσκεται ήδη στα καταστήματα αλλά και στο e-shop του brand www.ale.com.gr. Ανακαλύψτε την τώρα!

[gallery-717600]

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα