ΣΤΙΛ FASHION NEWS

Intimissimi On Ice – A Legend Of Beauty: Τι είναι η ομορφιά, τι είναι ο άνθρωπος;


ΝΙΚΗ ΧΑΓΙΑ

19 Οκτωβρίου 2017

f0t3732.jpg

Καταλαβαίνω απόλυτα τη Susan. Κάθε φορά που βρίσκομαι στη Βερόνα και ετοιμάζομαι για να παρακολουθήσω το show της Intimissimi, το Intimissimi On Ice, νιώθω την αυτοπεποίθησή μου να χτυπάει κόκκινο. Κόκκινο σαν το κραγιόν που φοράω. Κόκκινο σαν εκείνα τα εσώρουχα Intimissimi που είχα αγοράσει πέρυσι την πρωτοχρονιά και πού είναι τα αγαπημένά μου.

Φέτος, λοιπόν, που το θέμα είχε να κάνει με το μύθο της ομορφιάς και που όλο το υπερθέαμα ήταν αφιερωμένο στη γυναικεία φύση με σαφέστατες αναφορές στην ελληνική μυθολογία, καταλαβαίνετε το μέγεθος του κάλλους, που είχε διαχυθεί σε ολοκληρη της θρυλική Arena της Βερόνας, σαν άρωμα νυχτολούλουδου. Για πρώτη φορά, χάρη στο πλήρως ανακαινισμένο στάδιο που διαθέτει μία κεντρική σκηνή παγοδρομίου (όπως στις αρχαίες ρωμαϊκές αρένες) το κοινό απόλαυσε μια εμπειρία 360 μοιρών. Tο show ξεκίνησε με μία φουρτουνιασμένη θάλασσα από όπου αναδύθηκε σε ένα κέλυφος, η Θεά Αφροδίτη έτοιμη να ξεκινήσει το ταξίδι της σε φανταστικούς κόσμους, ανάμεσα σε λίμνες γεμάτες κρίνα και φωτεινούς αστερισμούς, ένθερμες μάχες και videogames. H κλασική μυθολογία μέσα από ένα σύγχρονο ύφος: η Αφροδίτη και η Ελένη της Τροίας, η Κίρκη και η Μέδουσα σε μία φαντασμαγορική συνύπαρξη. Οι πιο διάσημες γυναίκες της ελληνικής μυθολογίας ήταν οι πρωταγωνίστριες στον έρωτα και τη τραγωδία με έντονα σύγχρονη προσέγγιση και αναφορές. Μέσα από τις ιστορίες τους, το A Legend of Beauty γιόρτασε τη θηλυκότητα με τους πιο ταλαντούχους διεθνείς μουσικούς και αθλητές.

Και όλα αυτά με την καλλιτεχνική πινελιά της πιο διάσημης influencer και επιχειρηματία, Chiara Ferragni, η οποία υπέγραψε τα σχέδια των κοστουμιών για το A Legend of Beauty. Ναι σωστά διαβάσατε, η διεθνώς γνωστή Ιταλίδα (που σύντομα θα γίνει και μαμά) δημιούργησε και επιμελήθηκε με το προσωπικό της στυλ και όραμα όλα τα ενδύματα της πιο πολυσυζητημένης ice skating παράστασης.

Μίας παράστασης που ήταν μαγική και που πραγματικά κατάφερε να μας ταξιδέψει όλους σε κόσμους άλλους, μακρινούς - κυρίως κάθε φορά που ο Andrea Bocelli έβγαινε στην σκηνή και που με τη φωνή του έκανε τον πάγο και τις καρδιές μας να λιώνουν.

Όσο αφορά στο cast, ακόμα μία χρονιά ήταν εντυπωσιακό. Για πρώτη φορά στην ιστορία των παραστάσεων της Arena, όλοι οι βασικοί ηθοποιοί ήταν ολυμπιονίκες που προέρχονται από κάθε άκρη της γης: η γιαπωνέζα πρωταθλήτρια Shizuka Arakawa, η πρώτη Ασιάτισσα που κέρδισε χρυσό μετάλλιο στο καλλιτεχνικό πατινάζ στους Ολυμπιακούς (Tορίνο 2006) και ήταν παγκόσμια πρωταθλήτρια ήδη από το 2004. Το ντουέτο από την Αμερική, Meryl Davis
και Charlie White, νυν πρωταθλητές και νικητές ασημένιου και χάλκινου Ολυμπιακού μεταλλίου καθώς και 2 χρυσών και 2 ασημένιων στο παγκόσμιο πρωτάθλημα. Το ντουέτο από τον Καναδά, Meagan Duhamel και Eric Radford, ασημένιοι oλυμπιονίκες το 2014 και νικητές 2 χρυσών και 2 χάλκινων μεταλλίων στο παγκόσμιο πρωτάθλημα καλλιτεχνικού πατινάζ. Tο cast δεν θα μπορούσε να ολοκληρωθεί χωρίς τον βασιλιά των spins, τον Ελβετό Stephan Lambiel, (ασημένιο μετάλλιο στο Τορίνο το 2006, δυο φορές χρυσός και δυο φορές χάλκινος παγκόσμιος πρωταθλητής). Τέλος, ο Ρώσος μύθος του καλλιτεχνικού πατινάζ Evgeni Plushenko (2 φορές χρυσός ολυμπιονίκης, 2 φορές ασημένιος κι ο μόνος καλλιτεχνικός πατινέρ στον κόσμο που έχει κερδίσει 4 ολυμπιακά μετάλλια) και γοητεύει χωρίς τέλος το κοινό με το μοναδικό χάρισμά του. Το line up ολοκληρώνεται με διεθνείς διακεκριμένους αθλητές και την ιταλική ομάδα συγχρονισμένου πατινάζ, Hot Shivers.
Ραντεβού ξανά στη Βερόνα, αλλά μέχρι τότε, ας θαυμάσουμε μερικές φωτογραφίες από τo red carpet της μοναδικής αυτής βραδιάς.
[gallery- 717773]

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.