ΣΤΙΛ FASHION NEWS

Ραντεβού με τo app-όλυτο Window Shopping!


22 Ιανουαρίου 2018

window-shopping.png

Γνωρίστε μια νέα εφαρμογή που μετατρέπει το κινητό σας στο απόλυτο εργαλείο για να κάνετε virtual tour στις βιτρίνες των γυναικείων καταστημάτων ένδυσης, υπόδησης και αξεσουάρ. Δεν είναι απλά μία οπτική περιήγηση είναι η νέα πρόταση που σας «λύνει» τα χέρια, κάνοντας τις αγορές σας εύκολες, διασκεδαστικές, γρήγορες και πάνω από όλα οικονομικές.

Εκατοντάδες καταστήματα είναι καταχωρημένα σε αυτό το χρηστικό application, το οποίο μάλιστα περιλαμβάνει και χάρτη για να τα εντοπίσετε, με όλες τις νέες παραλαβές σε ρούχα και αξεσουάρ, με τις τιμές και τις ειδικές εκπτώσεις. Και όχι μόνο.

Μπορείτε να βρείτε όλες τις ευκαιρίες στη γειτονιά σας, το κέντρο, τα κοντινά ή λιγότερο κοντινά προάστια, να διαλέξετε κατάστημα, αντικείμενο, διαδρομή, τιμή και -απλώς- να πεταχτείτε να το αγοράσετε.

Μπορείτε να ενημερωθείτε πρώτες για τις τάσεις που θα επικρατήσουν, να έχετε μια συνολική εικόνα για ό,τι νέο υπάρχει στις ωραιότερες βιτρίνες της πόλης.

Eίναι ευχάριστο, έξυπνο στην εφαρμογή και φέρνει σε ελάχιστα δευτερόλεπτα ό,τι πιο νέο από τις βιτρίνες στο χώρο σας. Το Window Shopping θα αποτελέσει τον απόλυτο οδηγό αγοράς για τις γυναίκες της πόλης και της περιφέρειας, ενώ παράλληλα θα διευκολύνει τους τουρίστες να κάνουν στοχευμένες και εύκολες τις αγορές τους. Ακόμη όμως και εάν δεν είστε σε mood αγορών το Window Shopping μέσα από το κινητό σας μπορεί να σας ταξιδέψει στις πιο απολαυστικές βιτρίνες, να συγκεντρώσετε τα αγαπημένα σας κομμάτια και να συνθέσετε τα look που θέλετε να αποκτήσετε.

Πρόκειται για ένα «ζωντανό» app, το οποίο σας προσφέρει δημιουργικές διεξόδους αγοράς και σας χαρίζει ευχάριστο χρόνο μαζί του. Επιπλέον, εάν ένα κατάστημα έχει κατηγοριοποιηθεί στα αγαπημένα ενός χρήστη, αυτομάτως θα του έρθει ειδοποίηση (notification) στο κινητό του, ότι το αγαπημένο του Χ κατάστημα μόλις ανανεώθηκε.

Το Window Shopping είναι η νέα τάση για τις καλύτερες αγορές όπου και εάν βρίσκεστε. Είναι η νέα έκφραση του Shopping Therapy με τη διαφορά ότι δεν περιορίζεται από το χρόνο ή τα γεωγραφικά όρια.

Πως δουλεύει: Μάθετε τα 4 βήματα που θα σας οδηγήσουν στο αντικείμενο του πόθου σας!

  1. Επιλέγετε την κατηγορία που επιθυμείτε όπως ρούχα, παπούτσια τσάντα κλπ
  2. Αμέσως μετά επιλέγετε την περιοχή που θέλετε να περιηγηθείτε (Κολωνάκι, Κηφισιά, Γλυφάδα, Χαλάνδρι, Μαρούσι και Ερμού)
  3. Εστιάστε στο κατάστημα της επιλογής σας από τον χάρτη που εμφανίζεται στην οθόνη.
  4. Σύροντας την οθόνη προς τα δεξιά μπορείτε να απολαύσετε την βόλτα σας πηγαίνοντας από το ένα κατάστημα στο επόμενο.

www.window-shopping.gr

Είναι διαθέσιμο για τα δύο κύρια λειτουργικά iOS και Android και μπορείτε να το κατεβάσετε δωρεάν στο κινητό σας!

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.