Τα Muse Satin της PUMA σε καλούν να γίνεις η μούσα του εαυτού σου

Πέμπτη, 01 Μαρτίου 2018
cara-muse-satin1080x1080.jpg

Εμπνέοντας εμπιστοσύνη στις καρδιές και στο μυαλό, το δυναμικό “DoYou” mantra συνεχίζει να παρακινεί τις γυναίκες να ζουν άφοβα τα όνειρα τους, να ανήκουν στον εαυτό τους και να αγκαλιάσουν με αγάπη την ατομικότητά τους. Αυτή τη σεζόν, επικεντρώνεται στην αυτο-ενδυνάμωση και την προσπάθεια κάθε γυναίκας να βρει την πηγή της έμπνευσης που δεν είναι άλλη από τον ίδιο της τον εαυτό! Δηλώνει με αποφασιστικότητα: Γίνε η δική σου μούσα!

Το “DoYou” ενθαρρύνει τις γυναίκες να αποκτήσουν περισσότερη αυτοπεποίθηση, να έχουν κίνητρα και στόχους και να ζουν χωρίς συμβιβασμούς σε καμία πτυχή της ζωής τους, πόσο μάλλον στο στυλ! Μέσα σε αυτό το πνεύμα, η PUMA σχεδίασε την νέα της DoYou συλλογή αποδεικνύοντας με τον πιο feminine τρόπο τη στήριξη σε όλες τις γυναίκες που παλεύουν χωρίς φόβο για ό,τι επιλέξουν!

Το Muse Satin κυριαρχεί με τα πιο θηλυκά χρώματα από την DoYou παλέτα και ένα μινιμαλιστικό σχεδιασμό που συναρπάζει. Με μια slip–on κατασκευή για απόλυτη εφαρμογή και άνεση, minimal λευκή μεσαία σόλα για πιο μαλακό βάδισμα, με ένα ζεύγος από ελαστικές λωρίδες που σχηματίζουν σταυρό στο πάνω μέρος και στη φτέρνα αγκαλιάζοντας τη satin επιφάνεια, το Muse ξεχωρίζει για το στυλ, τις καθαρές γραμμές και την εκλεπτυσμένη του σχεδίαση! Πάνω απ’ όλα όμως ξεχωρίζει για τον αντισυμβατικό χαρακτήρα του!

Γνώρισε το ανατρεπτικό Muse Satin σε ένα κατάστημα δίπλα σου πατώντας εδώ.

Be your own Muse! #DoYou!

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα