ΣΤΙΛ FASHION NEWS

Moët & Chandon: Όταν η πολυτέλεια και η μόδα έγιναν ένα


The Jennettes

7 Μαρτίου 2018

240858.JPG

O Manolo Blahnik δεν είναι απλά ένας σχεδιαστής παπουτσιών -έχει καταφέρει να δώσει ζωή στα πιο λαμπερά όνειρα κάθε γυναίκας που λατρεύει τα παπούτσια. Άλλωστε, όπως έχει πει και η Marilyn Monroe, "Δώσε σε ένα κορίτσι τα κατάλληλα παπούτσια και μπορεί να κατακτήσει τον κόσμο". Έτσι, ο Blahnik έδωσε την ευκαιρία σε γυναίκες να πραγματοποιήσουν κάθε πολυτελές και εντυπωσιακό τους όνειρο, μέσα από ένα ζευγάρι τακούνια.

Οι 500 περίπου καλεσμένοι που έδωσαν το παρόν παρακολούθησαν με ενδιαφέρον το fashion documentary για τη ζωή του αγαπημένου shoe designer των celebrities και των fashionistas, με το κοινό να παρακολουθεί την ταινία με απόλυτη προσοχή -άλλωστε το κλίμα έφερε μία λάμψη και θαυμασμό που δεν επέτρεπε τίποτα λιγότερο. Αλλά, ακόμα και μετά την προβολή, η βραδιά συνεχίστηκε με τον πιο glamorous τρόπο. Εντυπωσιακά μοντέλα με ανατρεπτικό μακιγιάζ από την Urban Decay & ανατρεπτικά hair styling από τη L'OREAL PROFESSIONEL άρχισαν να κυκλοφορούν ανάμεσα στους καλεσμένους δίνοντας το στίγμα ενός twisted fashion catwalk. Σε όποια γωνία και αν στεκόταν κανείς μπορούσε να δει ένα μοντέλο να ποζάρει στην κάμερα, μία παρέα κομψών κοριτσιών να συζητούν και να γελούν τσουγκρίζοντας διακριτικά τα Moet mini τους και κάθε λαμπερή και κομψή στιγμή να χαρακτηρίζεται από ένα #moetmoment.

Η πιο stylish σαμπάνια έδωσε με την παρουσία της ένα ακόμα πιο έντονο glam twist στον χαρακτήρα της βραδιάς, μιας και η Moet & Chandon φρόντισε να ανεβάσει στα ύψη τη διάθεση των λαμπερών καλεσμένων και κατάφερε να γίνει ο απόλυτος πρωταγωνιστής του event. Δεν χρειάστηκε πολλή ώρα μέχρι το fashion crowd του event να αρχίσει να απολαμβάνει το πιο λαμπερό ποτό του χώρου της μόδας. Η Moët άλλωστε έχει συνδέσει το όνομά της με την έννοια της λάμψης και της πολυτέλειας, επομένως δεν υπήρχε πιο μαγικός τρόπος για να κορυφωθεί μια βραδιά μόδας και στιλ. Γι' αυτό και είναι κύριος πρωταγωνιστής σε κάθε fashion event σε όλον τον κόσμο.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.