ΣΤΙΛ FASHION NEWS

Αυτό το Instagram account δείχνει πόσο «τρομακτικό» είναι να δουλεύεις ως fashion assistant


MMEINTANI

14 Μαρτίου 2018

fashion-2.jpg

Δίνοντάς μας ένα αρκετά ρεαλιστικό, τολμώ να πω, inside scoop σχετικά με το πόσο απαιτητική είναι δουλειά μιας Fashion Assistant, μας έκανε να συνειδητοποιήσουμε ότι αυτό το επάγγελμα δεν είναι όσο glamorous νομίζαμε, ή τουλάχιστον, σε καμία περίπτωση δεν είναι όσο εύκολο νομίζει ο περισσότερος κόσμος.

Και αυτός είναι ο λόγος που ταυτιστήκαμε με το Instagram account @fashionassistants που θα δείτε παρακάτω, το οποίο περιγράφει τις περιπέτειες της συγκεκριμένης δουλειάς, πάντα με μία κωμικοτραγική νότα - για να πούμε την αλήθεια βέβαια, έχει και ορισμένες θετικές περιπτώσεις.

«Δούλευα για ένα brand στο Παρίσι και η Υπεύθυνη Marketing ήταν ένας απαίσιος άνθρωπος που μου συμπεριφερόταν πολύ άσχημα. Μία φορά που μου ζήτησε να γράψω κάτι για πρώτη φορά, έγινε έξαλλη επειδή ένα κόμμα ήταν λάθος! Μια μέρα δεν άντεξα άλλο και έβαλα τα κλάματα στο γραφείο μου και τότε είχε το θράσος να με ρωτήσει αν είχα προβλήματα με τον σύντροφό μου λέγοντας ότι δεν μπορούσε να πληρώνει κάποια με προσωπικά προβλήματα να δουλεύει για εκείνη».

«Έκανα internship σε μία σχεδιάστρια για την Εβδομάδα Μόδας. Ήταν η πρώτη μου δουλειά ως assistant. Μας ζήτησε να ξεπακετάρουμε τα ρούχα και όπως ξεκίνησα να τα βγάζω μου άρπαξε την κρεμάστρα από τα χέρια και μου είπε ότι μάλλον είχα συνηθίσει να μου τα έχει όλα έτοιμα η μητέρα μου στο σπίτι. Για τις επόμενες δύο ημέρες δε με άφησε να φάω. Επίσης με έβαζε να περιμένω το ταξί με τα ρούχα της για να την πάει σπίτι κάθε βράδυ όταν τελειώναμε τη δουλειά. Ήταν μια κόλαση επί γης».

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.