ΣΤΙΛ FASHION NEWS

Τα μαγιό που θα φέρουν summer chic αέρα στο στιλ σας


9 Μαΐου 2018

5d4a1181-ok.jpg

Πολυτελή υφάσματα και υλικά, έμπειροι έλληνες τεχνίτες και εμμονή στη λεπτομέρεια χαρίζουν πολυτέλεια, ποιότητα και αντοχή στη χειροποίητη κατασκευή τόσο των μαγιό όσο και της επιμελημένης από την ίδια συσκευασίας τους.

Απολαμβάνοντας ήδη την αποδοχή του γυναικείου κοινού, υποδέχεται την άνοιξη - καλοκαίρι του 2018 με την S|S Collection ’18 που αναδεικνύει την υπεροχή και την καμπυλότητα του γυναικείου σώματος μέσα από συνδυασμούς υφασμάτων, διαφορετικών prints και μονοχρωμίες.

Δωρικές γραμμές, γεωμετρική συμμετρία, συνδυασμοί υφασμάτων και έντονες αντιθέσεις συνθέτουν τη S/S COLLECTION ’18 της EKATERINI V. swimwear, εμπνευσμένη από το _V_ που την ακολουθεί, η γεωμετρία του οποίου αποτυπώνεται και υπογράφει αισθητικά κάθε της σχέδιο.

+Les petites___ Το σύνολο της SS18 προσαρμόζεται στις ανάγκες και τη φρεσκάδα της παιδικής ηλικίας, χαρίζοντας περιορισμένα κομμάτια σε κορίτσια από 2 έως 8 ετών.

Κάθε κομμάτι κατασκευάζεται ένα προς ένα από εμάς, από έμπειρα χέρια στην Ελλάδα με σκοπό να αναδείξει τη γυναίκα που αγαπά τον εαυτό της. Στόχος της Ekaterini V. είναι να αγαπηθούν οι δημιουργίες της όσο τις αγαπά η ίδια.

Για την άνοιξη – καλοκαίρι του 2018 η S|S Collection 2018 της Ekaterini V. swimwear θα είναι διαθέσιμη μέσω του ηλεκτρονικού της καταστήματος www.ekateriniv.com και σε επιλεγμένα καταστήματα σε ολόκληρη την Ελλάδα.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.