ΣΤΙΛ FASHION NEWS

H Jane Birkin έκανε ένα performance-έκπληξη στο show της Gucci


Αφροδίτη Σακκά

25 Σεπτεμβρίου 2018

abaca_644728_006.jpg

Δεν υπήρξαν ούτε ανθρώπινα κεφάλια, ούτε κεφάλια δράκων στο φετινό show του οίκου Gucci, αλλά ο Alessandro Michele είχε ετοιμάσει κάποιες εκπλήξεις. Αρχικά, το show του brand για την Άνοιξη 2019 δεν πραγματοποιήθηκε στη συνηθισμένη του βάση στο Μιλάνο, αλλά στο ιστορικό θέατρο του Παρισιού, Le Palace. Και για να γίνει η ατμόσφαιρα ακόμα πιο παριζιάνικη, το show περιλάμβανε ένα performance "έκπληξη" από την iconic Γαλλίδα, Jane Birkin.  Η 71χρονη τραγουδίστρια και ηθοποιός σηκώθηκε από τη θέση της στο front row και τραγούδησε το "Baby Alone in Babylone" για τους παρευρισκόμενους.

Η υπέροχη στιγμή έκλεισε με τον Alessandro Michele να την ευχαριστεί και να την αγκαλιάζει κατά τη διάρκεια της τελευταίας του υπόκλισης.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by BLACKSNOBIETY (@blacksnobiety) on

Αυτό ήταν το πρώτο και μοναδικό show του brand στο Paris Fashion Week και ήταν το τρίτο και τελικό κομμάτι του φόρου τιμής που απέτησε ο Michele στη Γαλλία. Όσο για την ίδια την collection, τα looks ήταν μία μίξη από διαφορετικές δεκαετίες και κουλτούρες, που ενώθηκαν κάτω από τη στέγη του ιστορικού nightclub που έγινε θέατρο.

 

Δείτε ακόμη: Τα καλύτερα street style looks από το Milan Fashion Week 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.