ΣΤΙΛ FASHION NEWS

H Naomi Campbell και η μαμά της φωτογραφίζονται για τη Burberry


The Jennettes

2 Νοεμβρίου 2018

abaca_636860_071.jpg

Ο οίκος Burberry βρίσκεται ήδη σε γιορτινό πνεύμα, αφού το βρετανικό brand διαφημίζει ήδη την Γιορτινή Καμπάνια του για φέτος, περιλαμβάνοντας μερικά από τα πιο γνωστά πρόσωπα της Βρετανίας. Μέσα σε αυτά και η Naomi Campbell με τη μητέρα της.

Η Valerie Morris-Campbell, μοντέλο και η ίδια, φωτογραφήθηκε μαζί με το υπόλοιπο λαμπερό cast που περιλαμβάνει τον Matt Smith της σειράς The Crown, την ηθοποιό Kristin Scott Thomas, την rapper M.I.A. και τη Juno Calypsο, καλλιτέχνιδα και φωτογράφο, που φωτογράφησε και σκηνοθέτησε την καμπάνια. Και οι δύο Campbells φοράνε ένα λευκό T-shirt και μαύρο blazer στα πορτραίτα τους.

Ολόκληρη η καμπάνια θα κυκλοφορήσει στις 13 Νοεμβρίου, αλλά εμείς πήραμε μία γεύση από τις φωτογραφίες που δημοσιεύθηκαν στο Instagram:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by T Singapore (@tsingapore) on

H Valerie ήταν εκείνη που δίδαξε τη Naomi πώς να περπατάει στη πασαρέλα: "Όταν ήμουν 12 ή 13, περπάτησε σε ένα fashion show, και θυμάμαι να μου δείχνει πώς να περπατάω στο διάδρομο του σπιτιού μας," αναφέρει η Naomi σε μία αυτοβιογαφία, που δημοσιεύθηκε στη Guardian το 2016. "Στο background έπαιζε Lionel Richie και την κοιτούσα να περπατάει πάνω κάτω στο ρυθμό της μουσικής".

 

Δείτε ακόμη: Η sexy πασαρέλα της Naomi Campbell στο Φεστιβάλ των Καννών 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.