ΣΤΙΛ FASHION NEWS

Παραιτήθηκε η CEO της Victoria's Secret


The Jennettes

15 Νοεμβρίου 2018

abaca_658610_163.jpg

Μετά από δύο χρόνια στην κορυφαία θέση του brand, η Jan Singer παραιτείται των καθηκόντων της ως Διευθύνων Σύμβουλος. Τα νέα έρχονται εν μέσω της αντιπαράθεσης που έχει ανοίξει, καθώς το brand κατηγορείται για την έλλειψη ποικιλομορφίας στα μοντέλα που επιλέγει. Η μητρική εταιρεία θα δώσει περισσότερες πληροφορίες τη Δευτέρα, ωστόσο φαίνεται πως η παραίτηση σχετίζεται με την πτώση των μετοχών της κορυφαίας εταιρείας.

To brand φαίνεται ότι δεν μπορεί να ακολουθήσει τους ρυθμούς της εποχής, τόσο ως προς τις τιμές, όσο και ως προς την συμπερίληψη διαφορετικών μοντέλων (και προϊόντων). Το νεότερο κοινό φαίνεται να προτιμάει ανταγωνιστικές εταιρείες, οι οποίες συμπεριλαμβάνουν plus-size και trans μοντέλα, διατηρώντας περισσότερο προσιτές τιμές. Η διατήρηση της εντελώς τυπικής σέξι εικόνας της, έχει κοστίσει στην εταιρεία μια πτώση μετοχών που έχει φτάσει το 39% τον τελευταίο χρόνο.

Παρόλα αυτά, η VS παραμένει η κορυφαία εταιρεία στο χώρο, και όποιος αναλάβει τα καθήκοντα της Singer, θα έχει πολύ μεγάλο βάρος στην πλάτη του.

Δείτε επίσης: 10 τάσεις που θα αντιγράψουμε από το Pink carpet της Victoria's Secret

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.