ΣΤΙΛ FASHION NEWS

Το πιο stylish ρομπότ στο front row του Alexander Wang


Αφροδίτη Σακκά

3 Δεκεμβρίου 2018

20180211_zaf_p97_230.jpg

Στο show του Alexander Wang για το Φθινόπωρο 2019 στη Νέα Υόρκη, είδαμε στο front row όλους τους γνωστούς-αγνώστους που παρευρέθηκαν για να παρακολουθήσουν τη νέα collection του σχεδιαστή (που περιλάμβανε από βελούδινα maxi φορέματα μέχρι δερμάτινες φούστες με έντονα κοψίματα). Όλοι οι celebrities που έχουμε συνηθίσει στο front row βρέθηκαν ξανά στις θέσεις τους για το show του σχεδιαστή - η μία καλεσμένη, όμως, που έκλεψε την παράσταση ήταν ένα ρομπότ. Όχι οποιοδήποτε ρομπότ - ένα ρομπότ με εξαιρετικό στιλ.

Η Sophia είναι δημιουργία της εταιρίας Hanson Robotics και είναι το πιο εξελιγμένο ρομπότ τους. Η Sophia, η οποία έχει μόνο κορμό και όχι πόδια, φωτογραφήθηκε στο front row να φοράει το blazer του Wang, με μεταλλικές παραμάνες να σχηματίζουν καρδούλες στα μανίκια. Φόρεσε επίσης μία μπαντάνα γύρω απ' τον λαιμό - ένα αξεσουάρ που έκανε την εμφάνισή του και στο show του Wang. Στα videos που ανέβηκαν στο Instagram, η Sophia φαίνεται να γυρνά το κεφάλι της όσο τα μοντέλα περνούσαν μπροστά της, σαν να παρατηρεί κάθε σχέδιο.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sophia (@realsophiarobot) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by alexanderwang (@alexanderwangny) on

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που η Sophia εμφανίζεται σε κάποιο μεγάλο fashion event: Έχει παρευρεθεί και στο Shanghai Fashion Week στο παρελθόν, στο οποίο εθεάθη να φοράει μία vintage Gucci τσάντα, σαν πραγματικό it-girl. 

 

Δείτε ακόμη: 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.