ΣΤΙΛ FASHION NEWS

Ξεκινά το πρώτο Vegan Fashion Week


Αφροδίτη Σακκά

9 Ιανουαρίου 2019

photo-1536890182792-67da265a4689.jpg

Όλοι ξέρουμε για τα Fashion Weeks της Νέας Υόρκη, του Λονδίνου, του Μιλάνου και του Παρισιού, αλλά τώρα κάτι εντελώς καινούριο έρχεται στον κόσμο της μόδας. Το Los Angeles πρόκειται να καλωσορίσει το πρώτο Vegan Fashion Week τον Φεβρουάριο που έρχεται. Και δεν θα μπορούσε να βρίσκεται πουθενά αλλού, αν πάρουμε υπόψην μας πως το LA έγινε πρόσφατα η μεγαλύτερη πόλη της Αμερικής που έχει απαγορεύσει τη χρήση πραγματικής γούνας ζώων.

Το τετραήμερο events έχει σκοπό να σταματήσει την κακοποίηση των ζώων στη βιομηχανία και να διδάξει τους λάτρεις της μόδας για τα ηθικά, κοινωνικά και περιβαλλοντικά θέματα που αφορούν τη χρήση των ζώων στη βιομηχανία.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by VEGAN FASHION WEEK (@veganfashionweek) on

Η Emmanuelle Rienda, ιδρύτρια του Vegan Fashion Week και ακτιβίστρια για τα δικαιώματα των ζώων, είπε: "Θέλω να πυροδοτήσω συζητήσεις και debates μέσα στη βιομηχανία, με την εκπαίδευση, την ανύψωση και τον σχεδιασμό συνδέσεων ανάμεσα σις πιο σημαντικές αξίες μας: τον σεβασμό για την ανθρώπινη ζωή, τα δικαιώματα των ζώων και το περιβάλλον".

Η Reinda έχει σκοπό να προωθήσει το event και σε άλλες πόλεις έτσι ώστε να καθιερώσει το Vegan Fashion Week ως ένα κανονικό fashion week στο μέλλον.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by VEGAN FASHION WEEK (@veganfashionweek) on

 

Δείτε ακόμη: Ένας 16χρονος vegan έχει τρελάνει το instagram με τις δημιουργίες του

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.