ΣΤΙΛ FASHION NEWS

Η Cara Delevingne ποζάρει γυμνή για τον οίκο Balmain


The Jennettes

1 Φεβρουαρίου 2019

abaca_653314_036.jpg

H Cara Delevingne και ο σχεδιαστής του οίκου Balmain, Olivier Rousteing, είναι πολύ καλοί φίλοι, τουλάχιστον σύμφωνα με τη τελευταία καμπάνια του brand. Για τις ανοιξιάτικες διαφημίσεις του για το 2019, από τον φωτογράφο Dan Beleiu, η Delevingne ποζάρει εντελώς γυμνή. Σε μία φωτογραφία, στηρίζεται στο μάρμαρο και σε μία άλλη το μοντέλο είναι topless με τα χέρια του Rousteing να καλύπτουν το στήθος της.

Η φωτογραφία έχει ιδιαίτερη σημασία για τον Rousteing, που δήλωσε στο WWD πως απέτιε φόρο τιμής σε μία φωτογραφία του Patrick Demarchelier με τη Janet Jackson το 1993 (Αν θυμάστε, η Jackson πόζαρε γυμνή με τα χέρια του τότε συντρόφου της Rene Elizondo να καλύπτουν το δικό της στήθος). Η φωτογραφία αργότερα έγινε εξώφυλλο στο Rolling Stone.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by OLIVIER R. (@olivier_rousteing) on

Στην αναδημιουργία της φωτογραφίας, δεν υπήρχε καμία άβολη στιγμή ανάμεσα στη Delevingne και τον Rousteing. Η χημεία τους, με άλλα λόγια, δείχνει και μοιάζει πραγματική. Σε μία δήλωση, ο Rousteing είπε: "Όποτε συναντιόμαστε, είναι αδύνατο να κρύψω την εκτίμησή μου για εκείνη ή την ευτυχία που νιώθω με την παρουσία της. Η Cara αντιπροσωπεύει τη μοντέρνα γυναίκα: Είναι αυθεντική, διάφανη και δε φοβάται να ξεπεράσει τα όρια σε κάθε επίπεδο... Είναι ένα ταλέντο που έχει κάτι να πει και δεν φοβάται να εκφράσει την οπτική της - και γι' αυτό τη θεωρώ μία μούσα."

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by OLIVIER R. (@olivier_rousteing) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by OLIVIER R. (@olivier_rousteing) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by OLIVIER R. (@olivier_rousteing) on

 

Δείτε ακόμη: Οι πιο αξιομνημόνευτες εμφανίσεις της Cara Delevingne στο κόκκινο χαλί 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.