ΣΤΙΛ FASHION NEWS

Η Diane Keaton είναι πλέον fashion blogger


The Jennettes

8 Φεβρουαρίου 2019

20170608_zaa_a123_639.jpg

Το 2019 σίγουρα δεν έχει έλλειψη από fashion influencers, αν και για τη Diane Keaton δε τίθεται θέμα ανταγωνισμού, αφού μόλις ανακάλυψε το hashtag #OOTD (Outfit of the Day) στο Instagram.

Η θρυλική ηθοποιός έχει περάσει ολόκληρες δεκαετίες να μας χαρίζει εντυπωσιακά looks - από τις κινηματογραφικές της εμφανίσεις όπως στο Annie Hall και The First Wives Club, μέχρι τα χαρακτηριστικά της looks εκτός μεγάλης οθόνης, που αποτελούνται από ζιβάγκο, κοστούμια και καπέλα. Και τώρα, γεμίζει το Instagram μας με outfits που πρόκειται να γίνουν το απόλυτο style inspo μας.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Diane Keaton (@diane_keaton) on

Χρησιμοποιώντας την αρκετά ξεκάθαρη λεζάντα "TODAY'S OUTFIT", η Keaton ξεκίνησε να βγάζει selfies στον καθρέφτη με total black looks. Οι φωτογραφίες είναι γεμάτες με σχόλια από fans που την ευχαριστούν για τη στιλιστική έμπνευση που τους δίνει - ποιος ξέρει, ίσως το 2019 να γίνει η χρονιά που όλοι αρχίσαμε να φοράμε μαύρα κοστούμια και ψηλά καπέλα.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Diane Keaton (@diane_keaton) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Diane Keaton (@diane_keaton) on

Φαίνεται πως σιγά σιγά, η ηθοποιός μπαίνει πιο ενεργά στον κόσμο της μόδας, αφού πρόσφατα έκανε και μία σπάνια εμφάνιση στο front row του οίκου Rodarte για το Φθινόπωρο/Χειμώνα 2019 στο Los Angeles. 

 

Δείτε ακόμη: 5 tips για να ποζάρετε σαν μοντέλο στις φωτογραφίες 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.