ΣΤΙΛ FASHION NEWS

Το 1ο Athens Fashion Film Festival κάνει πρεμιέρα με ταινία-αφιέρωμα στον Karl Lagerfeld


The Jennettes

23 Φεβρουαρίου 2019

lagerfeld-confidential.jpg

To 1o Athens Fashion Film Festival θα ανοίξει τις πόρτες του στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών για να φέρει κοντά ανθρώπους που ασχολούνται, φοιτούν και εργάζονται στο χώρο της μόδας. 

Από τη Δευτέρα 25 Φεβρουαρίου 2019 και μέχρι τις 28 θα παρουσιαστούν 140 ταινίες (Ντοκιμαντέρ, Μυθοπλασίας, Μικρού και Μεγάλου Μήκους), παράλληλες δράσεις με καλεσμένους διεθνείς προσωπικότητες από τον χώρο της μόδας και του κινηματογράφου, ένα fashion performance από Έλληνες σχεδιαστές, όπως και μία ομαδική έκθεση, ανάμεσα σε άλλα.

Στην Τελετή Έναρξης του AFFF, θα προβληθεί η ταινία Lagerfeld Confidentiel. Πρόκειται για ένα ντοκιμαντέρ που αποτυπώνει από πολύ κοντά το πορτραίτο του διάσημου σχεδιαστή που έφυγε πρόσφατα από τη ζωή. Μέσα από το φακό του Rodolphe Marconi σκιαγραφείται η ζωή του θρυλικού Lagerfeld, ο οποίος υπήρξε σημείο αναφοράς για τη συνάντηση των δύο ειδών τέχνης, της μόδας και του κινηματογράφου.

Η προβολή της ταινίας θα γίνει κατά τη διάρκεια της Τελετής Έναρξης Δευτέρα 25/2. Δείτε το αναλυτικό πρόγραμμα του Αthens Fashion Film Festival εδώ

Διαβάστε επίσης: Ο κόσμος της μόδας αποτίει φόρο τιμής στο

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.