ΣΤΙΛ FASHION NEWS

Με δύο τιμητικά βραβεία διακρίθηκαν τα πολυκαταστήματα notos και το notos.gr στα Fashion & Beauty Awards!


26 Φεβρουαρίου 2019

notos_ds.jpg

Φεβρουάριος 2019: Τα πολυκαταστήματα notos και το notos.gr απέσπασαν δύο πολύ σημαντικές διακρίσεις στα βραβεία FAB-Fashion & Beauty Awards, που διοργανώθηκαν φέτος για πρώτη φορά από το Fashion Daily και την Boussias Communications.

Τα notos θέσανε υποψηφιότητα με το επιτυχημένο FAB event που πραγματοποιήθηκε τον Οκτώβριο στο πολυκατάστημα notos στη Θεσσαλονίκη. Το FAB event, η απόλυτη γιορτή μόδας και ομορφιάς, κατέκτησε το χρυσό βραβείο στα Fashion & Beauty Awards στην κατηγορία “Best Event for Fashion”, αποδεικνύοντας αφενός την τεράστια επιτυχία που απολαμβάνει και αφετέρου την ξεχωριστή θέση που έχει στην καρδιά των απανταχού fashion lovers!

Η επιτυχία είναι διπλή για τα αγαπημένα πολυκαταστήματα, καθώς το e-shop notos.gr, πιστό πάντα στις ανάγκες του σύγχρονου καταναλωτή, κέρδισε το χρυσό βραβείο στην κατηγορία “New Fashion e-shop”, χάρη στη μοναδική online shopping εμπειρία που προσφέρει, καθώς είναι το πρώτο ηλεκτρονικό πολυκατάστημα στην Ελλάδα που διαθέτει όλες τις κατηγορίες προϊόντων των φυσικών πολυκαταστημάτων.

H πρώτη χρονιά της λαμπερής εκδήλωσης των βραβείων έλαβε χώρα στο Art Factory και συγκέντρωσε πλήθος επωνύμων και σημαντικών εκπροσώπων από τον χώρο της μόδας και της ομορφιάς και είχε στόχο να αναδείξει τα πιο καινοτόμα brands του χώρου, επιβραβεύοντας ταυτόχρονα τις καλύτερες πρακτικές marketing και επικοινωνίας τους.

Υψηλόβαθμα στελέχη από εταιρείες διαφήμισης και επικοινωνίας, fashion & beauty editors, bloggers, influencers αλλά και πολλοί celebrities έδωσαν το παρόν στη σημαντική αυτή διοργάνωση και γιόρτασαν μαζί με όσους βραβεύτηκαν ως τα top brands στον χώρο της ομορφιάς και της μόδας, ανάμεσα στα οποία είχαν την τιμή να περιλαμβάνονται και τα πολυκαταστήματα notos με τις δύο αυτές πολύ σημαντικές διακρίσεις.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.