ΣΤΙΛ FASHION NEWS

Η κόρη της Madonna ποζάρει με Jean Paul Gaultier 30 χρόνια μετά τη μαμά της


The Jennettes

3 Απριλίου 2019

50943494_560335791101929_8989671935677203412_n.jpg

Σχεδόν 30 χρόνια από τότε που o Jean Paul Gaultier σχεδίασε τα κοστούμια της περιοδείας της Madonna, Blond Ambition, το 1990 - το highlight των οποίων ήταν φυσικά ο κωνικός στηθόδεσμος - η κόρη της, Lourdes Leon, ακολουθεί στα χνάρια της μητέρας της. Την Τρίτη, αποκαλύφθηκε πως η 22χρονη είναι το νέο πρόσωπο της συνεργασίας του Gaultier με το brand, Supreme.

Μέχρι τώρα, η εμφάνισή της στην καμπάνια δεν έχει διαφημιστεί ιδιαίτερα, ωστόσο, την Τρίτη το βράδυ, η Supreme ανέβασε ακόμη μία φωτογραφία από την καμπάνια, που περιλαμβάνει τον καλλιτέχνη Sancheeto να φορά ένα μπλε και κόκκινο καρό παλτό και από μέσα ένα κίτρινο look.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Supreme (@supremenewyork) on

Η Leon, ποζάρει με ένα ριγέ blazer, ένα tank top και ένα ζευγάρι μαύρα combat boots. Το παντελόνι της, που περιλαμβάνει και μία ζώνη που γράφει "Gaultier Supreme" μπορεί να είναι κόκκινο, αλλά κατά τ' άλλα είναι ίδιο με αυτό του Sancheeto - κυρίως επειδή γράφει και αυτό με κεφαλαία "F*** RACISM".

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Vogue (@voguemagazine) on

Τελευταία, βλέπουμε παντού τα designs του Jean Paul Gaultier - ωστόσο, χρειάζεται κάποιος να είναι πραγματικός fan του σχεδιαστή για να γνωρίζει πως το πιο πρόσφατο slogan του είναι επίσης throwback - ακόμα πιο τολμηρό κι απ' το πρωτότυπο "fight racism" (πολεμήστε τον ρατσισμό) στα τέλη των 90s.

 

Δείτε ακόμη: Carys Douglas: Η εντυπωσιακή κόρη της Catherine Zeta-Jones 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.