ΣΤΙΛ FASHION NEWS

To brand ΙΟ Collection και η Έλενα Χριστοπούλου ενώνουν τις δυνάμεις τους σε μια πολύ δυναμική συνεργασία


10 Ιουνίου 2019

io.campaign.3.jpg

Η γυναίκα του σήμερα, αναζητά μία γκαρνταρόμπα που θα είναι διαχρονική, με σύγχρονα στοιχεία και συγχρόνως κομψή και elegant: Κι αυτό ακριβώς πρεσβεύει η πρώτη συλλογή ρούχων ΙΟ Collection για την Άνοιξη/Καλοκαίρι 2019. Οι κολακευτικές γραμμές και χρώματα της συλλογής αναδεικνύουν τη γυναικεία σιλουέτα, προσδίδοντας το απαραίτητο stylish touch για εντυπωσιακές, καλοκαιρινές εμφανίσεις με ρετρό αέρα.

Με κεντρικό πρόσωπο την Έλενα Χριστοπούλου, μία καταξιωμένη επαγγελματία στο fashion industry και μέσα από την cool και σύγχρονη οπτική της φωτογράφου Ρούλας Ρέβη, η καμπάνια ΙΟ Collection S/S 2019 παρουσιάστηκε τον Μάιο 2019 σε digital & social media καθώς και μέσα από τον προσωπικό λογαριασμό της Έλενας Χριστοπούλου στο Instagram. Μέσα από την φανταστική αντίληψη και κομψό της γούστο, αποδεικνύεται πως είναι αναμφίβολα η ιδανική πρέσβειρα των συλλογών IO Collection, αφού εκφράζουν απόλυτα το προσωπικό της στιλ και την εξαιρετική αισθητική της. Την συλλογή IO collection υπογράφει με την δημιουργικότητά του ο σχεδιαστής Αχιλλέας Τακτικός, ένα όνομα ιδιαίτερα οικείο αφού τα σχέδιά του αποτελούν αγαπημένες επιλογές των πιο stylish Ελληνίδων.

Η συλλογή ισορροπεί ιδανικά μεταξύ των διαχρονικών συμβολισμών των 60s και των συγχρόνων τάσεων, ενώ δίνει την απαραίτητη δόση αδρεναλίνης στην urban κουλτούρα που συναντά κανείς σε όλες τις stylish γυναίκες της σημερινής εποχής.

Η IO Collection είναι μια συλλογή που τα υφάσματα παίζουν σημαντικό ρόλο αφού στην προκειμένη περίπτωση είναι αυτά που δίνουν το ξεχωριστό shaping στα ρούχα. Αέρινα υφάσματα, απλές και κολακευτικές γραμμές, ρομαντικά χρώματα: Τα ρούχα της συλλογής κολακεύουν την γυναικεία σιλουέτα χωρίς να την κρύβουν, ενώ το ύφος του styling σε παραπέμπει σε ένα έντονο στοιχείο κομψότητας. Η γυναίκα ΙΟ Collection μετακινείται με άνεση ανάμεσα στις εποχές. Chic & elegant λινά φορέματα, πουά και εμπριμέ μοτίβα, μονόχρωμα dresses και tunic που μπορούν να φορεθούν σε πρωινές μέχρι και βραδινές εμφανίσεις, αποτελούν βάση για καλοκαιρινά outfits που θα ξεχωρίσουν.

Λίγο πριν τον επίσημο ερχομό του καλοκαιριού, εμείς μιλήσαμε με την Έλενα Χριστοπούλου για λίγη έμπνευση και μερικά tips:

Τι είναι αυτό που σας εμπνέει καθημερινά;

Αυτό που με εμπνέει καθημερινά είναι η αύρα των ανθρώπων, ένα τυχαίο χαμόγελο, μια ευγενική κίνηση, μία πράξη καλοσύνης, ένα γλυκό βλέμα!

Ποια είναι τα 5 items που δεν θα λείπουν από την καλοκαιρινή σας γκαρνταρόμπα;

Από τη ντουλάπα μου δεν λείπει ποτέ τίποτα! (γέλια) Αλλά τα 5 απαραίτητα items είναι:

Ένα χρωματιστό μαντήλι
Ένα turban
Μία μακριά πολύχρωμη φούστα
Ένα πουκάμισο
Ένα φόρεμα για όλες τις ώρες

Ε-shop: www.lycabette.gr/io-collection-s19

Instagram: https://www.instagram.com/iocollectionofficial/?hl=el

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.