ΣΤΙΛ FASHION NEWS

Η νέα, ανανεωμένη UGG θα γίνει το απόλυτο δώρο για τις γιορτές


24 Δεκεμβρίου 2019

Η νέα, ανανεωμένη UGG θα γίνει το απόλυτο δώρο για τις γιορτές

H UGG, πιστή στο μοναδικό πνεύμα και φιλοσοφία της, παρουσιάζει τη νέα συλλογή που αναβιώνει κλασικά σχέδια της, τα οποία έχουν αγαπηθεί από όλους. 
Με έμπνευση από τις Classic Short II, Classic Mini II και Nuemel, μας καλεί να επιλέξουμε το δικό μας δώρο για τους δικούς μας ανθρώπους, μέσα από τη νέα σειρά που περιλαμβάνει statement σχέδια, με ένα ιδιαίτερο twist και μια νέα εξελιγμένη ματιά.
Η Classic boot μεταμορφώνεται στην Classic Femme Mini και την Classic Femme Short σε suede, με πλατφόρμα, μάλλινη επένδυση και ανθεκτική σόλα. Εμπνευσμένη από το τολμηρό, fashion forward στιλ του San Francisco.

jenny.gr

Το Classic Boom συνδυάζει το sneaker με την μπότα για νεανικές εμφανίσεις, ενώ το Classic Boom Buckle με την πλεκτή λεπτομέρεια χαρίζει μοναδικό στιλ.

jenny.gr

UGGLIFE: Μια καμπάνια που αναδεικνύει ανθρώπους σαν εσένα και τους δικούς σου.

Με πρωταγωνιστές τους Slick Woods, Kim Gordon, Luka Sabbat, Paloma Elsesser, Sasha Lane κ.ά., η νέα παγκόσμια καμπάνια του brand επικεντρώνεται σε ανθρώπινες σχέσεις που στηρίζουν, προκαλούν και εμπνέουν! 
Η UGG πιστεύει στη σπουδαιότητα της οικογένειας, γιατί σου δίνει το κουράγιο να είσαι ο εαυτός σου! Με την καμπάνια #UGGLIFE τιμά τη  φιλία, το θεσμό της οικογένειας και την αγάπη τους».

jenny.gr

Ανακάλυψε και εσύ όλα τα νέα σχέδια της UGG και εντυπωσίασε τους αγαπημένους σου με το καλύτερο δώρο.

Τηλέφωνο Κεντρικής Διάθεσης: 211 10 88 400

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.