ΣΤΙΛ FASHION NEWS

Aυτός είναι ο νέος δημιουργικός διευθυντής του οίκου, Givenchy


Μάρθα Κουμπάνη

16 Ιουνίου 2020

Aυτός είναι ο νέος δημιουργικός διευθυντής του οίκου, Givenchy

Ο Givenchy μόλις ανακοίνωσε ότι ο Matthew M. Williams είναι ο νέος δημιουργικός διευθυντής του οίκου. Σε ηλικία 34 ετών, ο Williams είναι ένας αυτοδίδακτος σχεδιαστής που ίδρυσε τη μάρκα γυναικείων ενδυμάτων του, Alyx, το 2015. Ο Williams τράβηξε γρήγορα την προσοχή , χάρη στον απαράμιλλο συνδυασμό αναφορών του στον σύγχρονο πολιτισμό, των δεξιοτήτων του στο σχεδιασμό και τη δέσμευση για θετική αλλαγή.

Yποψήφιος για το βραβείο LVMH για νέους σχεδιαστές το 2016, ο Williams αναμόρφωσε το εμπορικό σήμα του για να γίνει πλέον το 1017 Alyx 9SMη. Σε μια δήλωσή του, είπε: «Είναι μεγάλη μου τιμή να μπαίνω στην οικογένεια του Givenchy. Η μοναδική αισθητική και η διαχρονική αύρα του τον καθιστούν αναμφισβήτητα εμβληματικό οίκο και ανυπομονώ να συνεργαστώ με τα ατελιέ και τις ομάδες του, για να τον μεταφέρω σε μια νέα εποχή, βασισμένη στην καινοτομία. Σε αυτούς τους πρωτοφανείς καιρούς για τον κόσμο, Θέλω να στείλω ένα μήνυμα ελπίδας, μαζί με την κοινότητα και τους συναδέλφους μου, και σκοπεύω να συμβάλω στη θετική αλλαγή ».

Ο Williams θα είναι υπεύθυνος για όλες τις γυναικείες και ανδρικές συλλογές τoυ οίκου και χωρίς αμφιβολία όλα τα μάτια θα είναι στραμμένα επάνω του αφού έχει αναλάβει να αναπληρώσει ένα μεγάλο κενό. Η Waight Keller ήταν η πρώτη γυναίκα στην καλλιτεχνική διεύθυνση του οίκου και κατά τη διάρκεια της τριετούς θητείας της, όχι μόνο ανέπτυξε τη δική της ανδρόγυνη αισθητική και έβαλε τη δική της σφραγίδα στη Givenchy Haute Couture αλλά έγραψε και ιστορία όταν αποκάλυψε ότι ήταν υπεύθυνη για το κομψό βασιλικό νυφικό της Meghan Markle.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.