ΣΤΙΛ FASHION NEWS

H Paris Fashion Week θα πραγματοποιηθεί κανονικά το Σεπτέμβριο


Μάρθα Κουμπάνη

26 Ιουνίου 2020

H Paris Fashion Week θα πραγματοποιηθεί κανονικά το Σεπτέμβριο

Η Fédération de la Haute Couture et de la Mode, ανακοίνωσε ότι τα shows του Paris Fashion Week θα πραγματοποιηθούν κανονικά.
Το Paris Fashion Week ορίζεται λοιπόν από 28 Σεπτεμβρίου έως 6 Οκτωβρίου, μία εβδομάδα αργότερα από τον αρχικό προγραμματισμό, φυσικά με απόλυτη «συμμόρφωση στις συστάσεις των αρχών» για την πανδημία.

Έτσι, σε μια Γαλλία όπου το lockdown έχει αρθεί, παραμένουν ωστόσο τα μέτρα και οι οδηγίες του social distancing, οι λάτρεις της μόδας θα έχουν την ευκαιρία να δουν τις νέες συλλογές των μεγάλων ονομάτων της βιομηχανίας, όπως οι Chanel, Givenchy, Dior.


Μόλις πριν λίγες μέρες, ο οίκος Burberry ανακοίνωσε ότι θα δείξει τη νέα collection του σε κάποιον υπαίθριο χώρο στη Βρετανία, σε μια διοργάνωση «ανοιχτή και για ψηφιακή εμπειρία», ενώ ο Dior αποκάλυψε τα σχέδιά του να επαναπρογραμματίσει την παρουσίαση της Cruise συλλογής του στην Ιταλία, για τις 22 Ιουλίου και χωρίς κοινό. Μάλιστα, ο CEO του Dior είπε ότι το show Υψηλής Ραπτικής του οίκου, προγραμματισμένο για τις 6 Ιουλίου, δε θα γίνει, και ότι απλώς ελπίζουν ότι θα έχουν ένα μικρό κοινό στο παρισινό show τους τον Σεπτέμβρη.

Από την άλλη, τον Μάιο ο Alessandro Michele, καλλιτεχνικός διευθυντής του Gucci, ανακοίνωσε ότι ο οίκος εγκαταλείπει οριστικά το τυπικό ημερολόγιο της μόδας.

.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.