ΣΤΙΛ FASHION NEWS

O Zac Posen υμνεί τη δημιουργικότητα με ένα ξεχωριστό fashion event στο Central Park


The Jennettes

22 Σεπτεμβρίου 2020

O Zac Posen υμνεί τη δημιουργικότητα με ένα ξεχωριστό fashion event στο Central Park

Όπως όλα φέτος προσαρμόζονται στους ρυθμούς του covid, έτσι προσαρμόζεται και η μόδα, αλλά φυσικά δεν περιορίζεται. Η διάθεση για δημιουργία συνεχίζεται και η έμπνευση δεν σταματά. Ο σχεδιαστής μόδας, Zac Posen, παρατηρώντας ότι η Eβδομάδα Mόδας της Νέας Υόρκης δεν θα γίνει υπό τις κανονικές συνθήκες, αποφάσισε να κάνει ένα δικό του διαφορετικό catwalk, εμπνευσμένο από την εποχή που διανύουμε – την εποχή των αποστάσεων.

https://instagram.com/p/CFUxJ-wBEf0

Ο ίδιος δημιούργησε έναν αυτοσχέδιο χώρο σαν studio στο Central Park και πραγματοποίησε μια αυτοσχέδια επίδειξη για να υμνήσει την έννοια της δημιουργικότητας στην πόλη της μόδας, την Νέα Υόρκη. Ο Zac Posen τοποθέτησε επτά κούκλες ραπτικής στο πάρκο και επάνω τους δημιούργησε εντυπωσιακά φορέματα με υφάσματα.

Η παρουσίαση είχε σκοπό να δείξει ζωντάνια και χαρά, να δώσει και να φέρει ενέργεια σε μια πόλη και τους ανθρώπους της, που έχουν υπομείνει τόσα πολλά τους τελευταίους μήνες από την πανδημία. Η μόδα είναι γιορτή, τέχνη. Είναι μια εκλεπτυσμένη έκφραση, είναι δημιουργία και είναι συνυφασμένη με την ομορφιά.

https://instagram.com/p/CFQm0mtB6-q

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.